Ngarep > Kabar > Warta industri

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka electric hospital bed

2022-11-03

(1) Ingkasur rumah sakit listriknduweni gelembung udara, sisa bledug, lan noda lokal. Nimbulaké: Ing unevenness saka resin ing buruh produksi nimbulaké tatanan saka lapisan pamisah Mat serat, lan karya banget nggoleki lan ora kasebut kanthi teliti, kawangun. Cara perawatan: Nguatake tanggung jawab kerja, kerja full-time lan darmabakti, lan implementasine kanggo wong.
(2) Bagian clamping cetakan sakakasur rumah sakit listrikpunika bumpy. Panyebab: Staff grinding ora bisa ditindakake kanthi ati-ati. Cara perawatan: Nguatake rasa tanggung jawab para pekerja penggilingan, lan tindakake operasi penggilingan standar sajrone operasi tartamtu.
(3) Nada werna kolektif sakakasur rumah sakit listrikora rata lan ana bedane warna. Panyebab: Kerusakan lumahing sing disebabake dening membran mukus nalika prodhuk dibongkar. Jahitan clamping produk gedhe banget kanggo dipotong. Cara perawatan: Nalika prodhuk diprodhuksi, buruh kudu aplikasi lilin roto-roto ing lumahing jamur, lan bisa banget sacoro apik kanggo mesthekake yen lumahing jamur wis roto-roto nyebar. Trim produksi jamur, ngiyataken produksi lan proses demoulding.
(4) Posisi bolongan ora akurat, lan bolt ora dipasang kanthi lancar. Panyebab: Personil ora ngumpul kanthi ati-ati. Langkah-langkah nangani: Nguatake tanggung jawab kerja, kerja full-time lan darmabakti, implementasine kanggo wong, lan njamin posisi sing akurat.
(5) Papan panggonane bolongan penyangga sikil ora lancar. Nimbulaké: Ora ana reresik ing bolongan settlement, lan ana ampas ing thread meneng wis ditempelake. Cara kompensasi: ngresiki bolongan settlement lan residu ulir sekrup sing wis dipasang.

(6) Kekuwatan sambungan antarane bagean logam ditempelake tray support mlaku lan serat ora apik, lan iku produk risak yen ora bisa tahan meksa 20KG. Alesan: Rencana kasebut ora wajar. Cara perawatan: Gawe maneh cetakan kanggo nampa rencana produksi anyar.