Ngarep > Kabar > Warta industri

Bahan apa sing paling apik kanggo amben perawatan omah?

2022-11-01

Apa bahan sing umum digunakake ingkasur perawatan omah? Materi pigura amben saka amben perawatan omah umume digawe saka pipa baja. Bentenane utamane bedane antarane bahan sirah lan sikil amben. Bahan saka sirah lan sikil amben utamane ABS (plastik teknik), papan partikel, lan kayu padhet.

1. Materi saka sirah lan sikil amben punika ABS, utamané kanggo sawetara agêng-macem kasur care ngarep. Awak amben digawe saka pipa baja, lan sirah lan sikil amben digawe saka bahan ABS. Bahan iki ora krasa adhem kaya pipa baja. Sirah lan mburi amben umume bisa dicopot, sing luwih trep kanggo digunakake. Lan bahan ing rumah sakit ora wedi dadi reged, gampang diresiki, lan regane murah. Mesthi, ana akeh jinis abs.

2. Bahan saka sirah lan sikil amben iku kayu padhet, utamané sawetara kasur nursing kluwarga. Awak amben digawe saka pipa baja, lan bahan sirah lan sikil amben yaiku kayu padhet. Iki jenisamben care ngarepdigawe saka kayu padhet. Bahan saka kayu padhet luwih gampang diselarasake karo perabot lan lingkungan kulawarga, lan katon rada kepenak, ora kaya kasur perawatan omah biasa sing duwe rasa rumah sakit. Iku utamané cocok kanggo sawetara wong sing duwe syarat dhuwur kanggo kualitas urip. Adhedhasar kawruh ing ndhuwur, sampeyan bisa milih amben perawatan omah sing cocog karo kahanan lan kabutuhan sampeyan. Paling larang.

3. Ana uga papan partikel kanggo panggunaan rumah tangga, nanging ora dianjurake. Sanajan regane luwih murah tinimbang kayu solid, nanging luwih larang tinimbang abs. Yen aku arep milih abs, kerugian saka abs iku ora utamané ayu.

Kanggo nggunakake kluwarga, iku gumantung ing kahanan ekonomi. Yen kahanan ora apik, gunakake kayu solid listrik. Yen kondisi normal, dianjurake kanggo nggunakake manual utawa abs. Efek sing padha, nanging rega cukup beda.