Ngarep > Kabar > Warta industri

Komposisi Bed Electric Care Standar

2022-10-27

Standaramben care elektrikkudu nggunakake komponen ing ngisor iki:
1. Spesifikasi: 2200×900×500/700mm.
2. Kabèhamben care elektriknganggo garis uyuh otomatis "Golden Horse" Swiss, sing nganggo uyuh elektrostatik bubuk, kanthi warna sing cerah lan adhesi sing kuat.
3. Headboard lan footboard sakaamben care elektrikdigawe saka bahan ABS sing diimpor kanthi ngecor kanthi lengkap, kanthi permukaan sing lancar; ngalih dumunung njaba, kang bisa gampang dimuat lan unloaded, lan kertu headboard bisa dipasang.
4. guardrail ABS adopts piranti damper kanggo ngontrol kacepetan lan gangguan, lan Staff nursing bisa gampang operate munggah lan mudhun karo pasukan cilik karo tangan siji.
5. Dilengkapi Ï130 kontrol tengah casters movable, stabilitas dhuwur ubungan sistem, stabil lan trep braking. awak Caster adopts aluminium alloy proses die-casting, prewangan nutup, anti banyu, dustproof, pindho wheel desain cake kanggo nambah wilayah kebangkrutan lan nambah stabilitas. Bahan polyurethane ora luntur, tahan nganggo.
6. Dilengkapi motor linear voltase safety LINAK Denmark, kanthi kinerja sing stabil lan dipercaya, kanthi baterei, tenaga kerja terus-terusan sajrone 4 jam. Ora ana gangguan, umur layanan dawa, 3 kaping saka motor domestik biasa.
7. Ana loro jacks ngadeg infus foldable lan papat pancingan got ing loro-lorone saka amben; ana pigura washbasin ing ngisor amben.
8. Various fungsi bisa kontrol dening tangan-dianakaké ngalih: angkat sakabèhé 500-700m; amba antarane piring mburi lan bidang horisontal 0-70 derajat, amba antarane piring pedhet lan bidang horisontal 0-20 derajat, lan amba antarane piring thigh lan bidang horisontal 0-30 derajat; amben Sudut miring maju lan mundur sakabèhé saka pasuryan yaiku ⥠12 derajat.
9. Lumahing amben digawe saka Shanghai Baosteel Q195 kadhemen-mbalek piring baja karo kekandelan saka 1.2mm, kang kawangun dening siji-wektu stamping lan wis ora titik welding ing lumahing; pigura digawe saka 1.5mm wall pipe baja kekandelan, lan gas karbon dioksida shielded proses welding digunakake.

Kasur perawat umume kasur listrik, sing dipérang dadi listrik utawa manualamben care elektrik. Dheweke dirancang miturut kabiasaan urip pasien lan kabutuhan perawatan. Dheweke duwe sawetara fungsi keperawatan lan tombol operasi. Wis fungsi kayata bali meal, reguler ngowahi liwat weker, Nyegah saka bedsores, meksa negatif nyedhot cipratan lan bedwetting weker, transportasi seluler, administrasi infus, pituduh related lan fungsi liyane, kang bisa nyegah patients saka Mudhun saka amben. Kasur perawat rehabilitasi bisa digunakake dhewe utawa dikombinasikake karo peralatan perawatan utawa rehabilitasi.