Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kasur perawatan medis kudu digatekake sajrone proses perlindungan?

2022-10-25

Saiki rumah sakit umume digunakakekasur rumah sakit listrik, kasur rumah sakit listrikpancen trep lan cepet, kanggo pasien lan kulawarga lan malah staf rumah sakit wis nggawa bantuan gedhe, syarat aksesoris amben medis iki relatif dhuwur, utamane rocker amben medis.
Ayo kita ngenalake carane nglindhungi panjaluk kasur medis, lan apa sing kudu digatekake ing proses perlindungan.
1. Supaya kanggo mesthekake safety, nalika ora dienggo, rocker amben medical kudu shaken menyang posisi kurang lan lempitan supaya tripping nalika lumaku.
2. Priksa kanthi rutin apa saben panggonan kontak kuwat, apa bolt ngeculake, lan liya-liyane, supaya ora kacilakan nalika pasien nggunakake.
3. Rocker amben medis kudu di resiki kanthi reguler nganggo deterjen netral, lan digosok nganggo kain garing sing alus lan diselehake ing papan sing berventilasi. Aja ngresiki nganggo cairan alkalin utawa korosif.
4. Aja nabrak sajrone operasi supaya ora ngrusak aksesoris amben medis.
5. Yen aksesoris amben medical sengaja kena Cairan korosif, lan discoloration ora di resiki ing wektu kanggo generate reregetan, padha kudu rinsed utawa direndhem karo banyu resik, banjur scrubbed karo gombal lembab moistened karo deterjen tiron netral, lan banjur diusap nganggo kain garing.

6. Yen sampeyan kudu ndandani utawa ngganti aksesoris amben medis, coba hubungi penjual lan aja dibongkar dhewe.