Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara milih amben kanggo perawatan omah?

2022-10-09

Duwe pasien sing nandhang amben sing suwe lan masalah mobilitas jangka panjang minangka masalah kekeselen fisik lan mental kanggo anggota kulawarga lan pasien. Iku ora nganti tekane sakakasur perawatan omahyen dheweke ngrampungake sawetara masalah ing uripe, kayata defecation, reresik pribadi, maca lan sinau, komunikasi karo wong, mobilitas diri, lan latihan kegiatan mandiri. Nanging kepiye carane milih amben perawatan sing cocog kanggo kahanan dhewe lan cocog kanggo kahanan kulawarga dhewe, ayo goleki carane tukuamben care ngarepsing cocog karo kita.
Kaping pisanan, kita pasien kudu ngerti penyakite dhewe lan kahanan kulawargane dhewe. Iki minangka masalah paling dhasar nalika milih amben nursing.
Kapindho, ayo ngomong babagan fungsi apa sing kudu ditindakake ing amben perawat kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem klompok wong.
Pisanan, safety lan stabilitas amben nursing. Kasur perawat umum kanggo pasien kanthi mobilitas winates sing wis suwe ora turu. Iki ndadekake panjaluk sing luwih dhuwur babagan safety lan stabilitas amben. Nalika tuku, pangguna kudu menehi sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk ing Administrasi Pangan lan Narkoba. Iki njamin keamanan perawatan medis ing amben perawat.
Kapindho, kepraktisan amben nursing wis elektrik lan manual TCTerms, manual cocok kanggo short-term nursing kabutuhan patients, ing short term kanggo ngatasi masalah nursing. Electric cocok kanggo kulawargané karo masalah mobilitas bedridden long-term ing ngarep, kang ora mung nemen nyuda beban ing Staff nursing lan kulawargané, nanging sing paling Jahwéh, supaya patients bisa operate lan ngontrol urip dhewe, nemen Ngapikake kapercayan urip. , ora mung ngrampungake kabutuhan wong ing urip, nanging uga nggayuh kepuasan dhiri ing kualitas urip, sing cocog kanggo pulih penyakit pasien.
Katelu, ekonomi saka amben nursing elektrik luwih kuwat saka amben nursing manual ing syarat-syarat kepraktisan, nanging regane kaping pirang-pirang saka amben nursing manual (lima utawa enem ewu) malah sawetara saka fungsi kanthi tekan atusan ewu. . Faktor iki uga kudu dianggep nalika tuku.
Papat, kanthi fungsi rollover Iki cocok kanggo kulawargane karo sawetara aktivitas independen saka patients, wektu mbebayani saka penyakit awal wis liwati, nanging tingkat lumpuh serius, lan ana sawetara Staff nursing ing ngarep. Iki bisa kanthi efektif nyegah telung komplikasi utama pasien sing turu ing amben. (pneumonia, infeksi saluran kemih, luka tekanan)
Lima, goyangake siji loro lipatan, dobel goyangake telung lipatan, papat lipatan, lsp. Iki cocok kanggo sawetara pasien pemulihan fraktur, lan perawatan kesehatan pasien bedridden jangka panjang. Trep kanggo turu, sinau, hiburan lan kabutuhan pasien khusus liyane.
Kaping enem, nganggo jamban lan cuci rambut lan piranti cuci sikil weker popok, lan liya-liyane. Piranti kasebut cocog kanggo perawatan resik-resik awak pasien lan pasien inkontinensia urin lan urin, lan cocog kanggo perawatan usus lan BAB.

Pasien sing turu ing wektu sing suwe, amarga kabugaran fisik sing kurang, asring diiringi penyakit organ penting kayata hipertensi lan penyakit jantung koroner, lan rentan kanggo macem-macem komplikasi. Nyegah komplikasi sadurunge kedadeyan kasur perawat ing omah bakal nggawa akeh beban perawat kanggo anggota kulawarga lan dokter, lan angel kanggo nyegah komplikasi kasebut kanthi efektif, lan yen kedadeyan kasebut, bakal mbebayani nyawa sanak keluarga, lan Helpbon Home Care Bed rampung ngrampungake masalah medis iki kanggo kita!