Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye carane numpak kursi rodha listrik kanthi bener?

2022-09-30

Posisi sikil kudu cocog:
Ora cocog dhuwur utawa amba sakakursi rodha dayafootrests bisa nyebabake nyeri sikil lan transfer tekanan menyang pinggul. Nalika lungguh ing kursi rodha listrik, amba ing antarane pedhet lan pupu rada luwih saka 90 derajat, yen ora, sikil bakal lara nalika lungguh suwe, lan sirkulasi getih uga bakal kena pengaruh. Pangaturan dhuwur pedal kursi rodha listrik kudu pas.
Selehake hips minangka cedhak sabisa menyangkursi rodha dayabackrest:
Yen sawetara wong tuwa ora bisa nyedhaki mburi, punggung ngisor bisa mbengkongake lan geser metu saka kursi rodha listrik. Mulane, gumantung saka kahanan individu, luwih nyaman kanggo milih kursi rodha kanthi desain kursi "S" utawa kursi roda listrik.
Apa pelvis seimbang:
Ngiringake panggul minangka faktor penting ing deformasi scoliosis. Panggul rolling disebabake deformasi miskin bantal kursi rodha lan kursi rodha elektrik. Mulane, materi saka bantal kursi iku wigati nalika milih kursi rodha elektrik kursi rodha. Sampeyan bisa mirsani sing akeh kursi rodha mirah duwe bantalan mburi dadi grooves sawise telung sasi numpak. Panggunaan jangka panjang kursi rodha utawa kursi roda listrik kasebut mesthi bakal nyebabake scoliosis, bongkok, lan liya-liyane.
Postur awak ndhuwur lan sirah tetep:

Ing sawetara pasien, kursi rodha daya kanthi sandaran dhuwur lan sudut sandaran sing bisa diatur bisa digunakake yen awak ndhuwur awak ndhuwur ora bisa njaga posisi lungguh sing bener. Kanggo wong tuwa lan cacat (kayata cerebral palsy, paraplegia dhuwur, lan liya-liyane) sing angel ngimbangi lan ngontrol batang, headrest, posisi lungguh sing tetep, kayata sabuk lan tali dada, digunakake kanggo nyegah deformasi balung mburi. Yen awak saka awak ndhuwur hunched maju, gunakake tali dodo salib pindho utawa H-strap kanggo ngamanake.