Ngarep > Kabar > Warta industri

Analisis komparatif saka kasur listrik lan biasa

2022-10-12

Saiki, akeh rumah sakit gedhe saliyane kasur biasa, nanging uga dilengkapielektrikhrumah sakitbed, fungsine luwih saka kasur biasa, luwih trep kanggo nggunakake, luwih cocok kanggo sawetara wong kanthi kondisi sing luwih serius utawa mobilitas sing winates, sing ndadekake sawetara tumindak saben dinane. Dadi ngerti babaganelektrikhrumah sakitbed? Apa sampeyan ngerti apa keuntungane? Seri cilik ing ngisor iki bakal fokus kanggo kabeh wong.

 

Kaping pisanan, amben kasebut minangka amben baja biasa, supaya pasien ora tiba saka amben, wong sijine sawetara sprei lan barang-barang liyane ing loro-lorone pasien, lan banjur dipasang guardrails lan guardboards ing loro-lorone saka amben kanggo. ngatasi masalah pasien tiba saka amben. Amarga pasien bedridden kudu ngganti dedeg piadeg bola-bali saben dina, utamane kudu miwiti lan turu terus-terusan, supaya bisa ngatasi masalah iki, wong wis nggunakake transmisi mekanik, goyang tangan supaya pasien lungguh lan turu, sing saiki digunakake luwih akeh. kasur umum, nanging uga rumah sakit lan kulawargané nggunakake liyane kasur. Ing taun-taun pungkasan,elektrikhrumah sakitbedwis katon, lan nggunakake listrik tinimbang goyang tangan loro trep lan wektu-irit, lan wis akeh ngalembana dening wong. Ingelektrikhrumah sakitbedkandel lan inovatif ing fungsi perawatan kesehatan pasien, lan wis entuk terobosan lan pangembangan saka keperawatan sederhana nganti fungsi perawatan kesehatan, sing saiki dadi teknologi sing paling unggul ingelektrikhrumah sakitbed, lan iku uga pimpinan ing elektrikhrumah sakitbed.

 

1, nggunakake guardrails kanggo nambah safety sabar, kang wigati.

 

2. Bar goyang bisa gampang goyangake menyang sudut sing dibutuhake dening pasien, lan penyesuaian multi-sudut saka postur lungguh lan mburi lan pangaturan sudut sikil bisa diwujudake.

 

3. Yen meja panedhaan cilik dipasang, pasien bisa kanthi gampang ngerteni fungsi maca, mangan, lan nulis ing amben.

 

4, bisa dilengkapi desain piranti jamban narik tangan banget trep, kanggo ngatasi masalah usus lan urinate.

 

5. Miturut syarat pangguna, guardrails, kasur, guardrails, meja panedhaan, rak infus, castors lan piranti defecation bisa diinstal.

 

6. Kita elektrikhrumah sakitbeddigawe saka baja dhuwur-kekuatan welding frekuensi dhuwur, struktur kuwat lan awet, lan wangun banget ayu. Nangani nggunakake transmisi meneng timbal uga gampang banget lan gratis, lan lumahing amben digawe saka proses perawatan ngecor semprotan anti-karat ayu lan awet, kang trep kanggo pangopènan.

 

7, ora minangka amben rumah sakit digunakake ing kamar uga ayu banget lan loman, bisa digunakake minangka amben single biasa.

 

Isi sing cocog babagan elektrikhrumah sakitbeds iki dienggo bareng kene dina, lan Mugi iku bakal mbantu. Yen sampeyan isih duwe panggonan sing ora jelas, sampeyan bisa mlebu menyang situs web resmi kanggo ngubungi staf, utawa langsung menyang pesen stasiun, staf kita bakal pas wektune kanggo njawab kabeh keraguan sampeyan, matur nuwun kanggo maca.