Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane njaga amben rumah sakit listrikï¼

2022-09-28

Kita biasane milih nggunakakeKasur Rumah Sakit Listrikkanggo pasien lumpuh. Amben iki nggampangake wong liya kanggo ngurus pasien lan nambah kapercayan pasien kanggo mulihake kesehatan. Nanging, manungsa waé kudu mbayar kanggo reresik lan disinfeksi amben rumah sakit kanggo ngindhari infeksi silang pasien. Dadi, ayo goleki carane njaga amben nursing?
1. Yen ora perlu, mangga nyelehake basa ing posisi sing luwih murah, lan mbungkus kabel kontrol daya ing papan sing aman. Elinga kanggo rem casters.
2. Ing aplikasi praktis, tabrakan lan karusakan saka amben nursing lan bagean kudu dicegah. Priksa manawa kabel kontrol aman, kastor ora rusak, karat, lan bebas muter.
3. Ing nggunakake, carane kanggo njaga ingKasur Rumah Sakit Listriklan bagean sing kena kontak karo cairan korosif, nalika warna lan rereget ora bisa dicopot ing wektu, mbilas nganggo banyu sing resik lan usap nganggo kain garing.
4. Ing cilik saka nggunakake salah utawa karusakan serius, hubungi Produsèn langsung lan dipercaya pakar kanggo ndandani iku kanggo nyegah poto-repair lan karusakan luwih.
5. Supaya tabrakan sak nggunakake kanggo nyegah karusakan kanggo bagean amben medical.
6. Supaya kanggo mesthekake safety, nalika ora dienggo, amben medical bisa dibuwang mudhun karo kelet lan lempitan, supaya supaya tripping nalika lumaku, lan ing wektu sing padha, bisa nyegah meneng timbal saka apa kabeh wektu.
7. Carane njaga ingKasur Rumah Sakit ListrikRod swing kudu di resiki kanthi rutin kanthi wêdakakêna cuci netral, diusap nganggo kain garing sing alus lan diselehake ing panggonan sing berventilasi. Aja ngresiki nganggo cairan alkalin utawa korosif. Siapke butter logam lan aplikasi menyang nang fiksasi Utas meneng kanggo nambah karusakan saben dina saka gesekan.
8. Kanggo ngindhari kacilakan nalika nggunakake pasien, priksa manawa bagean kontak tetep kuwat lan manawa bolt wis ngeculake, lan liya-liyane. Pasien sing turu ing amben wis lara, lan nggunakake peralatan medis kanggo nyebabake cedera sekunder. kanggo pasien bakal nyebabake masalah kasebut dadi luwih serius.

Ing cendhak, kita kudu menehi perhatian marang akeh masalah nalika nggunakake, nanging uga menehi perhatian marang akeh masalah sawise kita nglamar maneh. Carane njaga amben medis listrik, apa manual utawa listrik, ana watesan kanggo mbukak. Biasane duwe beban sing luwih gedhe. Beban iki biasane bobot beban aman statis, sing dikurangi nalika dinamis. Nanging, carane njaga amben nursing saiki mung nuduhake beban aman statis. Biasane, yen amben kuwi wis casters, bakal ana bump bar lan bump wheels. Iki ora ateges amben ora wedi guncangan kuwat. Kita kudu nyegah impact kuwat lan komprèsi sak aplikasi.