Ngarep > Kabar > Warta industri

Cathetan babagan ngisi daya kursi roda listrik

2022-09-22

Nalika ingkursi rodha listrikmlaku, baterei dhewe bakal dadi panas: Kajaba iku, cuaca panas, lan suhu baterei bisa tekan 70 ° C. Nalika baterei wis ora digawe adhem mudhun kanggo suhu sekitar, kursi rodha listrik kudu kebak sanalika iku mandheg, kang bakal aggravate lack of Cairan lan banyu ing baterei, shorten urip layanan baterei, lan nambah risiko. saka pangisian daya baterei. Ngisi daya. Yen baterei lan motor ora normal nalika nyopir kursi rodha listrik, mangga menyang departemen pangopènan kursi rodha listrik profesional kanggo mriksa lan pangopènan ing wektu.

Aja ngisi daya akursi rodha listriking srengenge: baterei uga dadi panas nalika ngisi daya. Yen diisi ing sinar srengenge langsung, baterei bakal kelangan banyu lan nyebabake batere bulge; coba ngisi baterei ing panggonan sing adhem utawa pilih ngisi kursi roda listrik ing wayah wengi;

Aja nggunakake pangisi daya kanggo ngisi daya kursi rodha listrik: nggunakake pangisi daya sing ora cocog kanggo ngisi daya kursi rodha listrik bisa ngrusak pangisi daya utawa ngrusak baterei. Contone, nggunakake pangisi daya karo arus output gedhe kanggo ngisi baterei cilik bisa gampang nimbulaké baterei overcharge. Disaranake menyang toko perbaikan sawise-sales kursi roda listrik profesional kanggo ngganti pangisi daya merek sing cocog kanggo njamin kualitas pangisian daya lan umur baterei luwih dawa.

Dilarang banget kanggo ngisi daya nganti suwe utawa sewengi: akeh pangguna kursi rodha listrik asring ngisi kabeh wengi kanggo kepenak, lan wektu ngisi daya asring ngluwihi 12 jam, lan kadhangkala uga lali mateni sumber daya luwih saka 20 jam. , sing mesthi bakal nyebabake karusakan gedhe ing baterei. Ngisi daya kanggo wektu sing suwe nganti kaping pirang-pirang bisa gampang nyebabake baterei diisi amarga overcharging. Umume, kursi rodha listrik bisa diisi nganti 8 jam kanthi pangisi daya sing cocog.

Aja kerep nggunakake stasiun pangisian daya cepet kanggo ngisi baterei kursi rodha listrik: coba njaga baterei kursi rodha listrik ing kondisi kebak sadurunge lelungan, lan miturut sawetara njelajah nyata saka kursi rodha listrik, sampeyan bisa milih kanggo njupuk transportasi umum kanggo lelungan adoh. Akeh kutha duwe stasiun pangisi daya cepet. Nggunakake stasiun pangisian daya cepet kanggo ngisi daya kanthi arus sing dhuwur bisa kanthi gampang nyebabake mundhut banyu lan bulge baterei, saengga bisa mengaruhi umur baterei. Nyilikake kaping sampeyan nggunakake stasiun pangisi daya cepet kanggo ngisi daya.