Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa gunane amben perawat listrik kanggo wong tuwa?

2022-09-15

1. Ingamben care elektrikbisa mbantu wong tuwa ngganti postur amben. Sawetara wong tuwa duwe sikil lan sikil sing ora trep lan turu ing amben, nanging fungsi ngunggahake lan mlengkung sikil amben nyusoni ngidini wong tuwa bisa kanthi bebas nyetel dhuwur ing amben, nggedhekake jangkauan sesanti wong tuwa, lan nindakake kegiatan hiburan. kayata maca lan TV, sing bisa ngatur emosi. efek.

2. Ingamben care elektrik bisa nyegah kedadeyan bedsores. Sawise wong tuwa ana ing amben, komplikasi kaya bedsores bisa kedadeyan, lan fungsi "rotasi" saka amben nursing kanggo wong tuwa ndadekake transisi saka posisi supine menyang posisi lungguh, nggawe gampang metu saka amben, ngilangi. predicament bedridden lan nyegah kedadeyan bedsores.

3. Ingamben care elektrikbisa nyegah wong tuwa tiba saka amben. Ana guardrails sing bisa dicopot ing loro-lorone amben perawat listrik, mula ora perlu kuwatir babagan bebaya wong tuwa sing tiba saka amben, sing ora mung nyuda beban psikologis lan fisik kulawarga, nanging uga nyedhiyakake akeh penak kanggo wong tuwa.

Panggunaan amben nursing listrik bisa nggawa akeh pitulungan kanggo wong tuwa, sing ora mung bisa nyuda intensitas lan beban kulawarga lan caregiver, nanging uga mbantu wong tuwa kanggo entuk perawatan diri ing saben dinane, ora ngganggu wong liya, njaga. martabat wong tuwa, lan mbantu wong-wong mau kanthi seneng Urip tuwa.