Ngarep > Kabar > Warta industri

Pambuka perakitan kasur perawatan multifungsi

2022-09-09

1. Sikil sakabed care multifungsi
Sing luwih dawa yaiku sikilbed perawatan multi-fungsi. Pisanan, copot sekrup ing sikil, jepit sikil ing amben, banjur ndandani maneh sekrup.
Loro sing luwih cendhek yaiku balok, sing masing-masing dipasang ing sikil amben sing wis dipasang, lan sikil amben digoyang alon-alon tanpa ngeculake.
2. Instal casters saka amben care multifunctional
Casters disambungake dening thread, lan papat casters bisa diinstal ing papat bolongan meneng preduli saka posisi.
3. Pasang bolongan jamban saka amben care multifunctional
Bolongan amben kasusun saka struktur bolongan amben permukaan amben, wadhah pot amben lan gagang bolongan amben. Wadah pot amben disambungake karo permukaan amben kanthi piranti rod transmisi, lan bolongan amben bisa dibukak lan ditutup kanthi ngontrol gagang bunder. 4. Pasang sirah amben
Headboard luwih dhuwur, footboard luwih murah, lan cara instalasi gantung diadopsi. Selarasake pancing ing pinggir amben nganggo pin wesi saka bantuan amben lan kencengake kunci.
5. Pasang guardrail saka amben care multifunctional
Selarasake bolongan pigura guardrail karo posisi punching bantuan amben, ndandani karo ngawut-awut, lan ngalih guardrail madhep sisih bedside.
6. Debug controller

Motor lan push rod wis dipasang sadurunge ninggalake pabrik. Sawise nyambungake menyang sumber daya, debugging digawa metu liwat controller. Kanggo operasi tartamtu, waca manual utawa takon pedagang.