Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik sakabèhé sakabèhé saka amben rumah sakit listrik?

2022-09-06

Kabèhkasur rumah sakit listrikdigawe saka stainless steel kualitas dhuwur. Kabeh amben operasi, tutup lan aksesoris digawe saka nikel-kromium alloy stainless steel, kang ora teyeng ing 15 taun, sealing banget, perawatan lumahing polesan, impact resistance, resistance ngeruk, nyandhang karusakan resistance, disinfeksi, gampang kanggo resik, kanthi ketemu disinfeksi sawise surgery.
Dasar "T" dirancang kanggo resistance impact alus lan stabilitas kanggo gampang reresik lan disinfeksi. Kolom ngangkat kothak nduweni 4 kaping faktor safety lan 8 fasteners, kang bisa munggah lan tiba stably.
Piring sikil bisa direproduksi, ditambah lan bisa dicopot kanggo gampang nyetel lan aplikasi ing operasi urologi.
Kasur: Kasur memori kanthi kekandelan 70mm, sing bisa ngilangi titik tekanan pasien kanthi efektif lan nyegah bedsores pasca operasi; materi kasur meets standar safety cocog, lumahing iku antibakteri, gampang kanggo ngresiki, lan meets syarat disinfeksi saka kamar operasi.
Kontrol komputer: Gunakake kontrol manual mikrokomputer kanggo nyetel posisi operasi sing cocog. Gambar kasebut dicithak ing tombol sing nuduhake fungsi, sing gampang dingerteni lan nduweni ciri umur dawa.
Rel sisih lantai anti-slip dirancang kanthi aman kanggo nyegah clinging lan tiba, nggawe risiko ciloko.
Dasar amben medis listrik nduweni fungsi tetep utawa bisa dipindhah, lan gerakan kasebut fleksibel, lan aksesoris kanthi fungsi sing beda-beda bisa nyedhiyakake operasi sing beda-beda.

Kanthi perkembangan teknologi medis kanthi cepet, syarat wong kanggo peralatan medis saya mundhak. Minangka jinis peralatan medis anyar, kasur operasi listrik digunakake dening kabeh wong amarga desain ergonomis. Ana kasur bedah listrik.