Ngarep > Kabar > Warta industri

Aspek apa sing kudu dipikirake nalika milih amben perawatan omah

2022-09-02

1. Miturut kahanan tartamtu saka pasien lan wong sing dirawat, apa pasien bisa mobilitas, apa bisa mlaku dhewe, lan awak bisa obah. Wong tuwa ing kahanan iki bisa milih sembarang amben nursing, utamané adhedhasar panemu saka wong tuwa, utawa nimbang tuku cocokamben care ngarepmiturut kahanan kulawarga.

2. Menawi wonten emban ingkang kedah dipun rawat, utawi ingkang mumpuni kangge ngopeni tiyang sepuh, utawi tiyang sepuh ingkang njagi tiyang sepuh. Yen wong tuwa ngurus wong tuwa, luwih becik tukukasur perawatan multifungsi listrik, supaya trep kanggo ngurus, lan ora mbengkongaken lan crank karo tangan, kang banget hard. Lan ngirit wektu akeh lan nyuda beban kerja wong sing dirawat. Yen ana wong sing profesional, kayata perawat sing ngurus wong tuwa, sampeyan bisa tuku amben panyusutan tangan, utawa kasur omah sing prasaja, lan diganti nganggo tenaga kerja manual.

3. Ing proses tuku kasur perawatan omah, kahanan ekonomi kulawarga uga dadi faktor sing penting banget. Yen kahanan ekonomi kulawarga ora ngidini, banjur tuku sing bisa ngangkat punggung wong tuwa, sing trep kanggo wong tuwa mangan, lungguh lan santai. fungsi, utawa nggawa bolongan jamban, kang uga bisa ngatasi akeh masalah saka wong tuwa.

Ing cendhak, nalika tuku, sampeyan kudu mbayar manungsa waé liyane kanggo fungsi, safety (desain tuwa), comfort, penak (operasi, mbusak), rega, panyusutan lan ing.

Fungsi amben nursing ing omah: model tangan-cranked (perlu dioperasikake dening perawat) lan model listrik, model loro-fungsi tangan-cranked paling dhasar, karo angkat mburi lan angkat sikil, lan fungsi dhasar saka mburi / angkat sikil bisa diwujudake liwat rocker tangan; Kasur perawat listrik limang fungsi dhuwur bisa mujudake fungsi kayata angkat mburi, angkat sikil, angkat sakabèhé, pamindhahan mburi, lan posisi comfort prasetel siji tombol.

Gaya pagar: pagar pagar sing dioperasikake kanthi gampang, pagar kayu sing ditutup kanthi lengkap, pagar wesi lempitan kanggo wong tuwa sing nyusoni lan demen, pagar aluminium lipat sing dibagi, macem-macem pilihan kanggo nggampangake wong tuwa ing antarane kursi rodha lan amben Konversi potongan sing sederhana lan elegan -jinis guardrail trep kanggo disassembly lan panggantos.

Liyane: desain sing cocog karo umur, tingkat kenyamanan, lsp.