Ngarep > Kabar > Warta industri

Rencana darurat kanggo slip sisih amben perawatan listrik

2022-08-30

1. Perawat cepet nemtokake sabab saka slip sisihamben care elektriklan langsung mulihake posisi aman pasien.
2. Yen wong ora bisa waras, wong liya langsung njaluk dhukungan saka wong liya. Staff medical ngadeg ing loro-lorone sakaamben care elektrikkanggo ndhukung awak pasien, ngeculake piranti mbenakake sprei sanalika bisa, lan nyelehake pasien ing posisi sing aman.
3. Nyenengake pasien, ngilangake ketegangan lan rasa wedi, mirsani kahanan pasien, takon pasien apa wae rasa ora nyaman, priksa awak rusak lan goresan, lapor menyang dhokter yen ana karusakan, kerja sama karo dokter kanggo mbuwang miturut aturan. dhawuh dhokter, lan ngawasi owah-owahan tandha-tandha vital.
4. Pasien sing ana ing ventilasi mekanik kudu nyambungake pipa kanthi cepet, mirsani owah-owahan kondisi kasebut, lan menehi inhalasi oksigen murni yen perlu.

5. Priksa anané saben pipa saka amben perawat listrik lan ndandani kanthi bener. Yen pipa kasebut mlumpat, kudu disambungake maneh utawa diganti kanthi cepet supaya ora ana alangan.