Ngarep > Kabar > Warta industri

Fungsi umum kasur rumah sakit multifungsi

2022-08-25

Ana macem-macem gaya kasur perawat listrik, nanging fungsi umum dhasar ora luwih saka serep, angkat sikil, perlindungan lan angkat. Sabanjure, aku bakal menehi introduksi singkat kanggo fungsi umum sakakasur rumah sakit multifungsi.
1. Fungsi serep
A alesan gedhe kanggo pangguna nggunakakekasur rumah sakit multifungsiiku kanggo ngewangi pangguna kanggo metu saka amben, supaya setelan fungsi angkat mburi, saliyane kanggo bantuan sawetara wong ing posisi semi-recumbent, luwih penting nalika tangi, ana angkat mburi. bantuan.
2. Fungsi angkat sikil
Fungsi angkat sikil uga nduweni bedane angkat sikil titik tetep lan angkat sikil sakabèhé. Yen iku angkat sikil tetep-titik (titik tetep ing tumit), iku luwih kanggo muter peran nyegah slippage ing posisi semi-recumbent.
Telu, proteksi rel amben
Setelan awal rel amben kanggo nyegah pangguna supaya ora sengaja tiba saka amben, supaya gampang mlebu lan metu saka amben, 80% setelan rel amben bisa dipindhah. Wigati dicathet yen adhedhasar rel amben aktif kasebut, rel amben ora bisa digunakake kanggo munggah pasukan utama!
Papat, angkat sakabèhé

Ngelingi risiko tiba saka amben, akeh pengasuh luwih seneng milih sawetara kasur ultra-kurang. Ora ana masalah karo kasur ultra-kurang kanggo wong sing turu utawa turu ing wektu sing suwe. Nanging, kanggo pasien kanthi kabutuhan saben dina, dhuwur optimal saka amben ditemtokake dening pangguna. Nalika lungguh ing jejere amben, paling apik yen driji sikilmu ing lemah. Dhuwur banget kurang nempatno akeh meksa ing lumbar utomo pangguna lan dhengkul joints. Kanggo paramèter fungsional tartamtu, sampeyan bisa langsung hubungi supplier amben rumah sakit multifungsi kanggo konsultasi.