Ngarep > Kabar > Warta industri

Pancegahan sawise nggunakake amben rumah sakit listrik

2022-08-23

Sawise sampeyan nggunakakekasur rumah sakit listrik, disaranake sampeyan mudhun menyang tingkat paling, lan sawise nduwurke tumpukan kabel kontrol kabel daya, push menyang panggonan kang aman, lan brake setir universal sakakasur rumah sakit listrik. Awas kepleset.
Ing wektu sing padha, kita uga kudu mriksa amben rumah sakit listrik kanthi rutin, lan mriksa garis pengontrol lan kabel ing antarane saben baris, manawa sambungan kasebut bisa dipercaya, lan mesthekake yen bolt diencerake.

Nalika ngresiki mesin medis, coba gunakake deterjen netral kanggo ngresiki. Sawise ngresiki, ngilangke nganggo kain garing sing alus, lan sijine ing panggonan sing berventilasi. Sajrone proses reresik, aja nggunakake alkali lan bahan kimia korosif liyane. Cairan kanggo reresik.