Ngarep > Kabar > Warta industri

Kepiye carane kasur medis listrik kudu disterilisasi?

2022-08-19

Kita asring milih nggunakakekasur medis listrikkanggo pasien lumpuh. Amben rumah sakit jinis iki trep kanggo wong liya kanggo ngurus pasien lan nambah kapercayan pasien kanggo pulih kesehatan. Nanging, nalika nggunakake, kita kudu menehi perhatian marang kebersihan lan disinfeksi amben rumah sakit supaya ora kena infeksi silang pasien. Dadi kepiye carane nindakake disinfeksi?
1. Tansah resik unit amben:
Nalika pasien lumpuh diiringi inkontinensia, penting banget supaya unit amben tetep resik, nyaman lan rapi. Selimut kudu diganti kanthi rutin. Yen ana kringet, muntah, cairan awak, utawa feces, kudu diganti langsung kanggo nyegah faktor karusakan negatif kanggo pasien sing disebabake dening kelembapan lan rereget.
2. Nindakake tugas sing apik ing manajemen lingkungan kasur lan bangsal medis:
Pasien lumpuh duwe resistensi sing sithik lan gampang kena infeksi virus lan bakteri. Mula saka iku perlu kanggo nindakake pakaryan kanthi becik kanggo disinfeksi lan ngresiki pendhapa, ventilasi kanthi rutin, njaga hawa seger, nyuda arus pengunjung, lan njaga lingkungan pendhapa sing sepi, resik lan rapi. Langkah-langkah kasebut kanthi efektif bisa nyegah infeksi silang lan nggawe lingkungan perawatan lan istirahat sing apik kanggo pasien.
3. Pay manungsa waé kanggo safety lan nyegah Mudhun metu saka amben:

Pasien kanthi irritability lan gejala mental kudu ditahan lan dilindhungi kanthi bener, lan bangsal kudu dipriksa ing wektu kanggo nyegah tiba saka amben lan ciloko. Perlindhungan amben ekstra diwenehake kanggo pasien sing ngalami trance utawa semaput, lan owah-owahan ditindakake kanthi ati-ati.