Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa pancegahan kanggo nggunakake kasur rumah sakit listrik?

2022-08-15

1. Manut karesikan sprei ingkasur rumah sakit listrik: Nalika pasien lumpuh diiringi inkontinensia, penting banget kanggo njaga sprei sing resik, nyaman lan teratur. Sandhangan kudu diganti ing wektu. Yen ana kringet, muntah, cairan awak, utawa feces, kudu diganti kanthi cepet kanggo nyegah kelembapan lan rereget saka bebaya negatif kanggo pasien.
2. Apa proyek apik ing Manajemen ingkasur rumah sakit listriklingkungan bangsal: pasien lumpuh duwe resistensi sing sithik lan gampang kena infeksi virus lan bakteri. Mula saka iku, perlu kanggo nindakake pakaryan sing apik ing disinfeksi lan ngresiki bangsal, njaga ventilasi ing wektu, njaga hawa seger, nyuda ijol-ijolan pengunjung, lan njaga lingkungan pendhapa sing sepi, resik lan rapi. Cara kasebut kanthi efektif bisa nyegah infeksi silang lan nggawe lingkungan perawatan lan istirahat sing apik kanggo pasien. .
3. Pay manungsa waé kanggo safety lan nyegah Mudhun saka amben; patients karo irritability lan gejala energi kudu jumbuh ditahan lan dilindhungi, lan bangsal kudu dititi priksa ing wektu kanggo nyegah Mudhun saka amben lan ciloko. Perlindhungan amben ekstra diwenehake kanggo pasien sing bingung utawa ora sadar, lan owah-owahan diwenehake kanthi ati-ati.
4. Sadurunge nggunakake amben perawat medis, kursi infus kudu dipriksa dhisik apa kabel listrik wis disambungake kanthi kuat. Apa baris controller dipercaya.
5. Nalika nggunakake controller, pencet tombol ing panel kontrol, lan sampeyan mung bisa mencet tombol kanggo ngrampungake tumindak siji. Ora diidini menet luwih saka rong tombol bebarengan kanggo ngoperasikake amben perawat multi-fungsi medis, supaya ora salah operasi lan mbebayani safety pasien.
6. Wong ora bisa mlumpat ing permukaan amben saka amben medis. Nalika panel mburi wungu, wong lungguh ing panel mburi lan ngadeg ing panel amben ora diijini kanggo ningkataké. Sawise panel mburi diangkat, pasien lungguh ing panel lan ora diidini munggah pangkat.
7. Ora diijini kanggo ningkataké amben medical horisontal supaya karusakan kanggo guardrail ngangkat. Lumahing dalan sing ora rata ora bisa dipromosekake kanggo nyegah karusakan ing roda universal amben perawat multi-fungsi medis.
8. Nalika amben nursing multi-fungsi medical kudu dipindhah, plug daya kudu unplugged, lan kursi ngiringan mung bisa push sawise nduwurke tumpukan kabel controller daya.
9. Nalika amben medis listrik multifungsi kudu dipindhah, guardrail ngangkat kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan tatu nalika gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, wong loro kudu operate bebarengan supaya ora kelangan kontrol arah sak proses promosi, asil ing karusakan kanggo bagean struktural lan bebaya kesehatan patients.