Ngarep > Kabar > Warta industri

Fitur Desain Bed Rumah Sakit Listrik

2022-08-12

1. Amben rumah sakit listrik digabungake karo angkat, saengga bisa lumpuh. Pasien utawa wong tuwa sing tatu sikil utawa sikil ana ing amben. kursi rodha. Transfer aman ing antarane jamban nyuda intensitas kerja staf perawat, nambah efisiensi perawat, lan nyuda resiko perawat.

2. Awak amben sakaelektrikhrumah sakitbed diubengi dening kayu kanthi sakabehe, kanthi bolongan jamban sing didhelikake, sing katon luwih apik lan luwih cedhak karo desain kasur furnitur.

3. Sling nganggo sling amplop salib, bobote luwih saka 130kg, sing luwih aman digunakake, luwih nyaman, lan luwih trep kanggo mindhah.

4. Amben ngowahi saka amben medical adopts dibangun ing desain ngowahi.

5. Casters anyar njamin kapasitas mbukak luwih lan gerakan luwih aman lan luwih gampang.