Ngarep > Kabar > Warta industri

Sapa sing kasur perawatan omah?

2022-08-09

Ingamben care ngarepnggunakake kulawarga minangka papan sing nyusoni, milih lingkungan omah sing cocog kanggo perawatan medis utawa rehabilitasi, lan ngidini pasien nampa perawatan medis lan perawatan ing lingkungan sing akrab, sing ora mung mbantu ningkatake pemulihan pasien, nanging uga nyuda ekonomi kulawarga. lan beban manungsa.
Panyiapan sakakasur perawatan omahngidini staf medis metu saka lawang rumah sakit kanggo nyukupi syarat perawatan medis sosial kanthi maksimal. Isi layanan uga berkembang, kalebu sensus penyakit, pendhidhikan lan konsultasi kesehatan, nyegah lan ngontrol kedadeyan lan pangembangan penyakit; saka expansion perawatan kanggo Nyegah, Ngembangaken saka njero rumah sakit menyang njaba rumah sakit, sistem perawatan medical lengkap wis kawangun; amben nursing ngarep iku wangun anyar saka perawatan medical sing katon ing baris karo pembangunan sosial.
Obyek sing ditrapake saka amben perawat omah
1. Pasien sing ditransfer maneh menyang komunitas sawise metu lan isih mbutuhake perawatan, kayata sing lagi pulih saka kelumpuhan ora sengaja serebrovaskular, sing mbutuhake perawatan suportif sawise operasi tumor utawa radioterapi lan kemoterapi, sing duwe hipertensi lan diabetes rumit kanthi kronis. komplikasi, sing kudu diganti sawise fraktur lan trauma. Kedokteran, mbusak jahitan, rehabilitasi, latihan fungsional, lsp.

2. Pasien karo penyakit kronis sing mbutuhake perawatan jangka panjang: kayata tumor maju, pasien hemiplegia kanthi infeksi bedsore, retensi urin, dysphagia (mbutuhake owah-owahan klamben reguler, panggantos tabung urin lan lambung) lan pasien bedrided jangka panjang liyane, obstruktif kronis. emfisema paru Pasien kanker lanjut, penyakit Alzheimer lan pasien liyane sing butuh perawatan hospice, lsp.