Ngarep > Kabar > Warta industri

Katrangan rinci babagan amben listrik limang fungsi

2022-08-04

1. Lima-fungsi lumahing amben rumah sakit listrik digawe saka kualitas dhuwur kadhemen-mbalek sheets, lan pigura amben lan sasis kabeh digawe saka kualitas dhuwur pipo baja, lan electrostatically semprotan sawise perawatan fisik non-polusi.

2. Endhas amben / sikil amben / guardrail digawe saka PP kualitas dhuwur

3. Amben nganggo motor DC berkualitas tinggi (baterei opsional), ora ana swara

4. Ana controller tangan-dianakaké ing guardrail, kang trep kanggo patients operate

5. Dilengkapi karo kekuatan dhuwur, dhuwur-resistance lan nyandhang-tahan gembong bisu kontrol tengah

6. Four guardrails PP kualitas dhuwur (ndhuwur lan ngisor bisa dipanggonke), kang trep kanggo patients kanggo operate

7. Dilengkapi karo papat pancingan got, papat infus rod jacks, lan siji infus rod

8. Werna guardrail bedside opsional, lan fungsi opsional (siji fungsi / rong fungsi / telung fungsi / limang fungsi)

9. Fungsi siji: mburi diangkat, kabeh amben diiringake maneh

Rong fungsi: mburi diangkat, sikil diangkat, kabeh amben diiringake maneh

Telung fungsi: serep, sikil munggah, kabeh amben munggah, kabeh amben mburi

Lima fungsi: serep, sikil munggah, kabeh amben munggah, kabeh amben maju, mundur