Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fokus desain kasur perawatan omah?

2022-08-01

Amben perawatan omah minangka jinis amben khusus sing dirancang khusus miturut kabutuhan perawatan pasien lan kabiasaan urip sing ana ing amben. Kasur perawatan omah duwe sawetara fungsi perawat. Munculé amben care ngarep s nggawe karya nursing saka patients luwih gampang lan kondusif kanggo Recovery saka patients bedridned.

Nalika perusahaan kita mrodhuksi kasur care ngarep, iku utamané rampung miturut kabutuhan patients lan penak gegandhengan karo nursing, supaya bisa luwih lan luwih trep lan dipercaya ing proses nggunakake. Ing cendhak, sawise strictly nangkep syarat desain ing wilayah iki, iku bakal Occupy kauntungan tartamtu ing proses kompetisi dodolan ing pasar, lan efek sing bakal nggawa uga bisa dikonfirmasi dening patients utawa anggota kulawarga.

Kepiye carane njaga kasur perawatan omah?

1. Tambah lenga lubricating sethitik kanggo nut meneng lan pin batang amben nursing saben taun.

2. Mangga dipriksa lencana, ngawut-awut lan guardrails saben kegiatan kerep kanggo nyegah saka loosening lan tiba mati.

3. Mangga ora operate bagean nyopir kayata meneng timbal saka amben nursing karo pasukan. Yen ana kesalahan, gunakake sawise mriksa.

4. Awak kasur disemprotake nganggo baja sing digulung adhem. Aja ngeruk permukaan nganggo bahan sing atos, aja nganggo pelarut korosif asam-basa kanggo ngresiki, lan gunakake deterjen netral kanggo ngresiki.