Ngarep > Kabar > Warta industri

Rekomendasi kanggo pilihan amben care ngarep

2022-07-28

Produsèn amben Nursing saran 'ing pilihan sakakasur perawatan omah. Nalika milih amben nursing sing cocog kanggo kondisi fisik lan kahanan kulawarga wong tuwa, poin-poin ing ngisor iki kudu digatekake:
1. Safety lan stabilitas
Pangguna amben perawat yaiku kabeh wong sing ora kepenak lan amben jangka panjang, sing nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety lan stabilitas amben. Nalika tuku, pangguna kudu mriksa sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk ing Administrasi Pangan lan Narkoba kanggo njamin keamanan amben perawat.
2. Praktis
Amben nursing fungsional kanggo wong tuwa dipérang dadi listrik lan manual. Amben nursing manual kanggo wong tuwa cocok kanggo kabutuhan nursing short-term wong tuwa, lan amben nursing elektrik kanggo wong tuwa cocok kanggo wong tuwa sing wis bedridden kanggo dangu lan ora nyaman, kang ora mung nemen nyuda perawatan nursing Beban personel, lan liyane Jahwéh, wong tuwa bisa ngontrol lan nyetel miturut kabutuhan ing sembarang wektu, kang nemen nambah kapercayan ing urip.
3. Irit
Amben perawat fungsi listrik sing cocog kanggo wong tuwa luwih unggul tinimbang amben perawat fungsi manual saka segi kepraktisan lan kontrol, nanging regane luwih dhuwur, biasane kaping pirang-pirang tinimbang amben perawat manual, lan rega sawetara kasur perawat sing fungsional yaiku malah nganti pirang-pirang atus ewu yuan. Apa sampeyan bisa nalika tuku.
4. Fungsi lipat
Ing amben nursing cocok kanggo wong tuwa karo fungsi lempitan dipérang dadi loro-fold single-goyang, telung-folding pindho goyang, lan papat-lempitan, etc. Iku cocok kanggo rehabilitasi saka wong tuwa ing periode Recovery saka fraktur lan tiyang sepuh ingkang sampun dangu anggènipun lêrês. lan liya-liyane.
5. Kanthi fungsi sing bisa dicopot
Amben nursing fungsional kanggo wong tuwa kudu umume duwe fungsi seluler, sing trep kanggo wong tuwa kanggo jedhing ing srengenge lan mirsani njobo. Amben perawat fungsional seluler kanggo wong tuwa bisa nyadari perawatan kabeh, nyuda intensitas perawat saka staf perawat, lan uga bisa diowahi dadi amben penyelamat kapan wae.
6. Kanthi fungsi ngangkat
Iku trep kanggo wong tuwa kanggo mlebu lan metu saka amben lan nyuda intensitas perawat staf perawat.
7. Wis fungsi nguripake liwat
Bisa mbantu wong tuwa dadi refleksif, nyenengake awak, lan nyuda intensitas perawatan nursing.
8. Kanthi fungsi lungguh
Bisa diowahi dadi postur kursi, mangan utawa maca, lan gampang ngumbah sikil.
9. Kanthi piranti bantuan daya
Iku trep kanggo wong tuwa kanggo tangi utawa metu saka amben.
10. Fungsi bantu

Sawetara amben nursing fungsional sing cocog kanggo wong tuwa uga dilengkapi meja fungsional sing bisa dipindhah, piranti sampo lan ngumbah sikil, lan sawetara kasur perawat dilengkapi karo stand infus, weker udan urin, lan lampu maca. Piranti kasebut trep kanggo wong tuwa kanggo mangan, ngresiki awak lan nyusoni cipratan lan urin ndadekake karya nyusoni luwih gampang lan trep.