Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik bed multifungsi medis?

2022-07-26

Munculé sakakasur medis multifungsikanthi efektif ngatasi masalah pasien sing turu ing omah, lan ngrampungake macem-macem masalah kayata reresik pribadi lan latihan mandiri pasien. Nanging, supaya bisa nggunakake amben multifungsi medis kanthi apik, sampeyan uga kudu ngerti babagan iki.
1. Ingbed medis multi-fungsibisa mbantu pasien tangi. Liwat kerjasama saka penghalang stainless steel nilon pindho sisi lan meja panedhaan seluler, pasien bisa munggah ing antarane 0 lan 75 derajat, supaya pasien bisa njaga posisi lungguh, lan bisa ngrampungake maca lan maca piyambak. Kabutuhan dhasar kayata nulis lan banyu ngombe.
2. Amben multi-fungsi medis bisa mbengkongake sikil miturut kabutuhan pasien, sing bisa ngatasi kesulitan ngumbah lan ngendhog sikil pasien. Kanthi kerjasama saka fungsi stand-up, postur lungguh normal bisa digayuh, nggawe pasien aran santai lan nyaman.
3. Bisa niru proses lan dedeg piadeg wong sing sehat. Nalika pasien nguripake, amben multifungsi medis bisa nggawe pasien ngiwa utawa nengen bionik miring amarga gerakan permukaan amben ing arah sing beda. Konversi pancet lan imbuhan saka pusat gravitasi bisa nambah sirkulasi getih lan posisi kaku saka mburi lan bokong Otot saka long-term bedridden patients, supaya bali lan bokong Otot lan balung sabar bisa kebak ngaso, kang bisa èfèktif. nyegah kedadeyan bedsores.
4. Amben multifungsi medis uga dilengkapi piranti jamban, sing bisa nggunakake fungsi jamban kaya wong sing sehat sawise tangi, sing nyuda macem-macem kesulitan lan rasa ora nyaman pasien nalika urination lan defecation, lan uga nyuda tenaga kerja. saka staf perawat. kekuwatan.

Tambah pasien lansia nambah beban para pengasuh. Munculake kasur multifungsi manungsa kanthi efektif nyuda beban perawat kulawarga biasa. Ing wektu sing padha, pasar kasur multifungsi medis terus berkembang, lan industri kasebut nduweni potensi pangembangan gedhe lan prospek sing janjeni.