Ngarep > Kabar > Warta industri

Bedane antarane amben nursing elektrik lan amben nursing manual

2022-07-22

Nalika milih amben nursing, saben wong asring bingung apa arep tuku ambenamben nursing elektrikutawa kasur nursing manual? Karakteristik amben perawat listrik yaiku: regane luwih dhuwur, lan cocok kanggo pasien ngontrol awake dhewe tanpa bantuan wong liya. Rega sakakasur nursing manualiku Moderate, lan iku perlu wong kanggo ngancani kanggo nursing prasaja. Saben duwe kaluwihan lan cacat dhewe. Apa kita kudu milih?
Sejatine, ora preduli apa wae jinis amben perawat, tujuane supaya staf perawat luwih trep kanggo ngurus pasien, supaya pasien bisa ningkatake swasana ati ing lingkungan sing nyaman, sing cocog kanggo kesehatan fisik. . Ing ngisor iki minangka panjelasan babagan kaluwihan lan kekurangan kasur perawat manual lan kasur perawat listrik. Sampeyan bisa milih miturut kabutuhan nyata.
(1) Nursing bed listrik
Kaluwihan: ngirit wektu lan gaweyan.
Kakurangan: Larang, lan amben perawat listrik kalebu barang kayata motor lan pengontrol. Yen ana ing omah, luwih gampang rusak tanpa dhukungan profesional. Nalika milih tuku, priksa sawetara sertifikat saka pabrikan lan sertifikat inspeksi produk sing cocog kanggo mbuktekake keamanan amben perawat listrik rumah tangga.
(2) Nursing bed manual
Kaluwihan: Murah lan terjangkau.
Kekurangan: Ora cukup wektu-nyimpen lan tenaga-nyimpen, sabar ora bisa kanthi otomatis nyetel posisi amben nursing, lan wong kudu tansah ing sisih kanggo care sabar.

Ing ringkesan, yen kahanan pasien luwih serius, contone, dheweke mung bisa turu ing amben lan ora bisa obah dhewe, kanggo nyuda tekanan perawatan kulawarga, luwih becik milih perawat listrik. kasur. Yen kondisi pasien relatif luwih apik, pikiran resik lan tangan luwes, ora repot banget nggunakake manual.