Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa karakteristik evolusi kasur medis?

2022-07-18

Saben upgrade sakabed medis multifungsibakal terus berkembang miturut kabutuhan, lan uga bakal nganyari ing syarat-syarat fungsi. Ayo goleki evolusi amben medis multi-fungsi.
1. Wiwitan: Amarga pasien bedridden kudu bola-bali ngganti dedeg piadeg saben dina, utamané panggantos pancet lungguh munggah lan lying mudhun, kanggo menehi hasil karo masalah iki, kita nggunakake transmisi mechanical, tangan-cranking sabar kanggo njagong lan ngapusi mudhun , sing saiki digunakake A macem-macem kasur medical uga nursing kasur sing digunakake luwih ing rumah sakit lan omah-omahé. Munculé sakakasur medis listrikwis ngganti kasur medical tangan-cranked, kang trep lan ngirit wektu lan gaweyan.
2. Liwat taun pengalaman, pabrikan kasur medis multi-fungsi nggabungake teknologi mikrokomputer karo kasur medis kanggo nyukupi kabutuhan perlindungan pasien.
3. Amben medis multi-fungsi wis ngrampungake terobosan saka proteksi prasaja kanggo fungsi perawatan kesehatan ing fungsi perawatan kesehatan pasien.
Saben produsen amben medis multi-fungsi nganyarke, fungsi kasebut bakal luwih cerdas, lan efisiensi kerja apik banget.
1. Miturut fungsi: bisa dipérang dadi kasur medis listrik lan kasur medis manual, ing antarane kasur medis listrik bisa dipérang dadi kasur medis listrik limang fungsi lan kasur medis listrik telung fungsi, lan liya-liyane. menyang kasur medis dobel goyang, amben medis goyang Tunggal, amben medis datar.

2. Kasur rumah sakit ekstra-fungsi: kasur listrik telung fungsi ultra-kurang, kasur perlindungan omah, kasur medis karo bedpans, kasur rollover scalded, kasur ngluwari, kasur ibu-anak, kasur bayi, kasur anak, kasur pemantauan ICU, kasur diagnostik , lsp.