Ngarep > Kabar > Warta industri

Kaluwihan saka Medical Care Beds

2022-07-13

Kasur perawat medisumume kasur powered, kang dipérang dadi kasur nursing elektrik utawa manual. Padha dirancang miturut pakulinan urip bedridden sabar lan kabutuhan perawatan, lan dirancang karo anggota kulawarga sing bisa ngancani lan duwe macem-macem care nursing.
Tombol fungsi lan operasi, gunakake amben safety terisolasi. Kayata ngawasi bobot, mangan ing punggung, nguripake weker kanthi interval biasa, nyegah bedsores, nguwatirake kanggo bed-wetting kanthi tekanan negatif, transportasi seluler, istirahat, rehabilitasi (olahraga pasif, ngadeg), infus lan administrasi, pituduh sing gegandhengan lan fungsi liyane, kang bisa nyegah patients saka Mudhun metu saka amben lan waras. Kasur perawat bisa digunakake dhewe utawa dikombinasikake karo peralatan perawatan utawa rehabilitasi. amben nursing rollover
Umume ambane ora luwih saka 90cm, amben siji-lapisan trep kanggo perawatan medis kanggo mirsani operasi lan panggunaan mesin patroli lan anggota kulawarga. Kasedhiya kanggo lara, cacat banget. Wong tuwa, wong sing sehat ing rumah sakit utawa ing omah
Iki digunakake ing perawatan rehabilitasi lan pemulihan, ing macem-macem ukuran lan wujud. Amben perawat listrik dumadi saka pirang-pirang bagean. Komponen paling dhuwur kalebu pigura amben ing sisih amben, 1 omah amben, 1 set kasur sikil, kontrol.
2 batang push listrik, 2 penjaga safety kiwa lan tengen, 4 kaki bisu terisolasi, 4 dhaharan terintegrasi, 1 p bongkar peralatan samping amben, 1 tusuk sate, 1 set sensor pemantauan kendaraan awak

individu. A pesawat saka linear ngusapake Tabel lan drive sistem kontrol ditambahake menyang amben nursing papan pemulihan, kang bisa nindakake gerakan mulet pasif ing perangan awak ndhuwur lan ngisor. Nursing beds utamané praktis lan prasaja. Kanthi pangembangan ilmu pengetahuan lan teknologi, dioperasikake swara lan dioperasikake mripatkasur nursing elektrikwis dikembangake ing pasar, sing bisa nggampangake semangat lan urip wong wuta lan cacat.