Ngarep > Kabar > Warta industri

Dhasar kekarepan panggolékan lan kagunaan kang umum saka electric wheelchairs

2022-07-11

Kanthi perkembangan masyarakat sing terus-terusan, akeh wong sing mobilitas winates wiwit tukukursi rodha listrik, sing nggawe kursi rodha populer ing taun-taun pungkasan, nanging akeh wong sing nemoni macem-macem Masalah, mula aku bakal ngenalake sampeyan kesalahan sing ora normal nalika nggunakakekursi rodha listriklan solusi sing.
1. Pencet saklar daya entheng, nalika indikator daya ora murup: priksa manawa kabel daya lan kabel sinyal disambungake kanthi bener. Priksa manawa baterei wis diisi. Priksa manawa proteksi kakehan kothak baterei wis pedhot lan pop munggah, mangga pencet entheng.
2. Sawise saklar daya mlaku, indikator uga nampilake informasi kanthi normal, nanging kursi rodha listrik isih ora bisa diwiwiti: priksa manawa kopling diuripake menyang posisi "in-gear ON".
3. Nalika mobil nyopir, kacepetan ora koordinasi lan mandheg lan pindhah: priksa manawa tekanan ban cukup. Priksa manawa motor dadi panas banget, ana gangguan utawa kahanan ora normal liyane. Kabel listrike kenthel. Kontroler rusak, bali menyang pabrik kanggo ngganti.
4. Nalika rem gagal: priksa manawa kopling diuripake menyang posisi "gearing ON". Priksa manawa "joystick" saka controller mumbul menyang posisi tengah kanthi normal. Kemungkinan banget yen rem utawa kopling rusak, mangga bali menyang pabrik kanggo ngganti.

5. Nalika ora ana cara kanggo ngisi daya normal: Mangga mriksa pangisi daya kanggo ndeleng yen sekring iku normal. Priksa manawa kabel pangisi daya wis disambungake kanthi bener. Iku banget kamungkinan sing baterei wis over-discharged. Mangga nambah wektu ngisi daya. Yen isih ora bisa kebak, mangga ngganti baterei. Koyone batere wis rusak utawa tuwa, mangga ganti.