Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa ana bedane antarane amben perawatan omah lan amben perawatan medis?

2022-07-07

Ora ana bedane ing fungsi antaranekasur perawatan omahlan kasur perawatan medis. Sampeyan mung bisa ngomong yen kasur perawatan omah luwih dipersonalisasi ing desain, lan kasur perawatan medis ora duwe desain. Padha luwih praktis, lan fungsi dhasar sing cocog wis lengkap. , yaiku, sing siji digunakake ing omah lan liyane digunakake ing rumah sakit.
Kasur perawatan omahFungsional beda karo kasur perawatan medis. Amben perawat medis minangka produk amben perawat sing digunakake ing rumah sakit lan papan liya. Mbutuhake tingkat konsistensi sing dhuwur ing struktur lan fungsi, lan ana syarat pribadi sing luwih sithik kanggo kasur perawat. Nanging iki ora kedadeyan karo kasur perawatan omah. Umume kasur perawatan omah kasedhiya kanggo pelanggan siji. Pangguna omah sing beda duwe syarat sing beda kanggo kasur perawatan omah. Dibandhingake, dheweke menehi perhatian luwih akeh babagan fungsi kasur perawat sing dipersonalisasi.
Kasur perawat dipérang dadi manual lan listrik. Saiki kabeh wis dadi amben nursing multi-fungsi. Nalika tuku amben nursing, sampeyan kudu menehi perhatian marang poin ing ngisor iki:
1. Keamanan lan stabilitas amben nursing. Amben nursing umum kanggo pasien sing mobilitas winates lan turu ing wektu sing suwe. Iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur babagan safety lan stabilitas amben.
2. Praktis
Kasur perawat dipérang dadi listrik lan manual. Manual cocok kanggo kabutuhan perawat jangka pendek pasien lan ngrampungake masalah perawat sing angel ing wektu sing cendhak. Listrik cocok kanggo kulawargane karo pasien bedridden jangka panjang sing ora bisa ngurus awake dhewe, nanging rega relatif bakal luwih larang tinimbang manual.

Ing ndhuwur minangka pambuka kanggo bedane antarane amben medis lan amben perawat omah. Nyatane, amben kayu domestik lan amben medis padha, sing beda antarane amben. Kanggo ngurus psikologi kulawarga, umume akeh wong milih kasur perawat ing pinggir amben. , Aja nganti pasien duwe perasaan yen ana ing rumah sakit.