Ngarep > Kabar > Warta industri

Kesalahan umum lan solusi kasur medis listrik

2022-07-05

1. Ora ana tumindak ngiringake maju sakabed medis listrik.
Yen ana mung tumindak ngiringake maju, nanging tumindak liyane saiki, iku tegese pump kompresor bisa digunakake biasane, nanging saklar membran tutul cocog rusak utawa tutup solenoid cocog. Umume ana rong cara kanggo ngadili katup solenoida apik utawa ala. Siji kanggo ngukur resistance karo telung meter, lan liyane kanggo sijine iku ing logam kanggo ndeleng yen ana nyedhot. Mesthi, yen tumindak nyedhot klep solenoid normal, lan plug sirkuit lenga uga bakal Masalah ndhuwur ana. Yen ana ora mung tumindak ngiringake maju, nanging uga ora tumindak liyane, sing Gagal saka pump komprèsi. Pisanan, priksa manawa ana voltase ing pompa kompresi, lan gunakake telung meter kanggo ngukur manawa resistensi pompa kompresi normal. Yen ing ndhuwur iku normal, kapasitor commutation umume ora bener. .
2. Ingbed medis listrikgerakane ing siji arah, nanging ora pindhah ing arah liyane.
Fault non-action siji-sisi umume disebabake katup arah elektromagnetik. Kesalahan katup arah elektromagnetik bisa disebabake amarga gagal sirkuit kontrol, utawa katup arah bisa macet sacara mekanis. Cara inspeksi khusus yaiku mriksa apa katup arah duwe voltase. Yen ana voltase, mbongkar lan ngresiki tutup reversing. Amarga nggunakake long-term, yen ana impurity cilik ing batang dipindhah saka tutup reversing, batang bakal ditarik lan macet, nyebabake amben operasi kanggo pindhah mung siji arah.
3. Ditemokake yen amben medis listrik kanthi otomatis bakal mudhun nalika digunakake, nanging kacepetan banget alon.
Kahanan iki luwih kerep ana ing meja operasi mekanik, utamane amarga kegagalan pompa angkat. Sawise amben medical listrik wis digunakake kanggo sawetara taun, impurities cilik banget bisa tetep ing port tutup welingan lenga, nyebabake bocor internal cilik; solusi kanggo mbongkar pump angkat lan ngresiki karo bensin, utamané kanggo mriksa tutup welingan lenga. Sawise wisuh, oles maneh lenga resik.
4. Sajrone panggunaan amben medis listrik, ditemokake kanthi otomatis bakal mudhun, kacepetan luwih cepet, lan ana swara geter.
Gagal kaya iki minangka masalah karo tembok njero pipa minyak angkat. Yen ana najis cilik ing mangkuk kulit kanggo wektu sing suwe, tembok njero pipa minyak kadhangkala bakal ditarik metu saka goresan. Sawise suwe, goresan bakal luwih jero lan luwih jero. Kesalahan ing ndhuwur; solusi kanggo ngganti pipo lenga angkat.
5. Sajrone operasi, piring mburi bakal kanthi otomatis mudhun, nanging kacepetan banget alon.
Gagal jinis iki utamane amarga bocor internal katup solenoid. Umume kedadeyan nalika amben medis listrik digunakake kanggo dangu lan kadhangkala impurities bakal nglumpukake ing tutup solenoid. Solusi kasebut yaiku mbongkar katup solenoid lan ngresiki nganggo bensin. Perlu dicathet menawa amarga tekanan dhuwur ing piring mburi, meja operasi listrik umum dirancang kanthi rong katup solenoid sing disambungake kanthi seri, lan loro kasebut kudu di resiki bebarengan nalika ngresiki.

Rumah sakit nampa akeh pasien saben dina, lan frekuensi panggunaan ranjang rumah sakit listrik uga dhuwur banget, sing mbutuhake kualitas amben bedah listrik kanggo nyukupi syarat sing digunakake, nanging nyatane yaiku amben bedah listrik. bakal digunakake ing proses panggunaan jangka panjang. ora pantes. Utawa ana macem-macem masalah amarga tuwa bagean, pangopènan pas wektune bakal bisa supaya expansion saka masalah.