Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fungsi kasur perawatan omah

2022-07-01

1. Fungsi ngangkat saka amben care ngarep
Ing amben care ngarep bisa diangkat vertikal lan diatur kanggo nyetel dhuwur saka amben, kang trep kanggo wong tuwa kanggo njaluk lan metu saka amben, break alangi dhuwur, lan nyuda kakiyatan nursing saka caregivers.
2. Fungsi serep sakaamben care ngarep
Sudut sirah amben bisa diatur kanggo ngilangi rasa kesel pasien sing suwe ana ing amben, lan uga bisa lungguh nalika mangan, maca lan nonton TV.
3. Fungsi lungguhamben care ngarep
Amben perawatan omah bisa diowahi dadi posisi lenggahan, sing trep kanggo wong tuwa mangan, maca lan nulis, utawa ngumbah sikil.
4. Leg angkat fungsi sakaamben care ngarep
Bisa ngangkat lan ngedhunake loro perangan awak ngisor, ngindhari kaku otot sikil lan mati rasa, lan ningkatake sirkulasi getih. Digunakake bebarengan karo fungsi angkat mburi, bisa nyegah karusakan kulit sacrococcygeal sing disebabake dening wong tuwa sing lungguh utawa setengah lungguh.
5. Nguripake fungsi sakaamben care ngarep
Ingamben care ngarepbisa mbantu wong tuwa kanggo nguripake saka sisih menyang sisih, nentremake awak, lan nyuda intensitas nyusoni para pengasuh.
6. Fungsi movable sakaamben care ngarep
Amben nursing ngarep mobile bisa nggawe luwih gampang kanggo wong tuwa kanggo seneng sesawangan ruangan lan bask ing srengenge, nggampangake implementasine saka sawetara lengkap saka care nursing, lan nyuda workload saka caregiver.
7. Fungsi ngedongkrak sakaamben care ngarep
Ingamben care ngarepnduweni piranti bantuan daya, sing luwih trep kanggo wong tuwa nggunakake daya nalika metu saka amben utawa lying mudhun.
8. Fungsi bantuamben care ngarep
Contone, dilengkapi piranti buang air besar, piranti sampo, weker teles, meja fungsi sing bisa dipindhah, lan liya-liyane, sing trep kanggo wong tuwa mangan, ngresiki awak, lan ngurus usus lan urin, nggawe. karya care luwih gampang lan luwih trep.
9. Fungsi lempitan amben care ngarep
Iku trep kanggo transportasi, panyimpenan lan nangani amben nursing ngarep.

Kajaba iku, miturut mode operasi,amben care ngarepdipérang dadi kasur perawat manual lan kasur perawat listrik. Amben nursing manual mbutuhake kerjasama saka personel sing ngiringi; amben nursing elektrik bisa nyuda beban saka Staff nursing lan wong tuwa uga bisa operate dhewe. Ing taun-taun pungkasan, ana uga sawetara kasur perawat listrik sing bisa dioperasikake kanthi layar tutul ing pasar.


Tip apik

Milih amben care ngarep ora ateges sing liyane fungsi sing luwih apik, tombol iku apa fungsi dhasar bisa nyukupi kabutuhan wong tuwa kanggo urip saben dina lan perawatan, lan apa iku aman lan stabil. Tuku sing cukup kudu ditindakake miturut kahanan fisik lan ekonomi wong tuwa.