Ngarep > Kabar > Warta industri

Panyebab kegagalan umum kasur rumah sakit listrik medis

2022-06-29

(1) Kedokterankasur rumah sakit listriknduweni gelembung udara, sisa bledug, lan noda lokal. Alesan kanggo kedadeyan inokulasi: Resin sing ora rata ing buruh produksi nyebabake kedadeyan pamisahan tikar serat, lan karya kasebut apik banget lan ora dibentuk kanthi teliti. Cara perawatan: Nguatake tanggung jawab kerja, kerja full-time lan darmabakti, lan implementasine kanggo wong.
(2) Bagian clamping cetakan saka amben rumah sakit listrik medis bumpy. Alesan kanggo kedadeyan gestation: staf grinding ora bisa ditindakake kanthi ati-ati. Cara perawatan: Nguatake rasa tanggung jawab para pekerja penggilingan, lan tindakake operasi penggilingan standar sajrone operasi tartamtu.
(3) Nada warna kolektif saka amben rumah sakit listrik medis ora rata lan ana bedane warna. Panyebab inokulasi: Kerusakan lumahing sing disebabake dening membran mukosa nalika prodhuk dibongkar. Jahitan clamping produk gedhe banget kanggo dipotong. Cara perawatan: Nalika prodhuk diprodhuksi, buruh kudu aplikasi lilin roto-roto ing lumahing jamur, lan bisa banget sacoro apik kanggo mesthekake yen lumahing jamur wis roto-roto nyebar. Trim produksi jamur, ngiyataken produksi lan proses demoulding.
(4) Posisi bolongan ora akurat, lan bolt ora dipasang kanthi lancar. Alesan kanggo kedadeyan gestation: personel ora dirakit kanthi ati-ati. Langkah-langkah nangani: Nguatake tanggung jawab kerja, kerja full-time lan darmabakti, implementasine kanggo wong, lan njamin posisi sing akurat.
(5) Papan panggonane bolongan penyangga sikil ora lancar. Alesan kanggo kedadeyan inokulasi: Ora ana reresik ing bolongan penyetelan, lan ana residu ing bolongan sekrup saka sekrup sing wis dipasang. Cara kompensasi: ngresiki bolongan settlement lan residu ulir sekrup sing wis dipasang. Saben set amben rumah sakit listrik medis Mingtai kudu dirakit kanthi lancar kanthi saben aksesoris.

(6) Kekuwatan sambungan antarane bagean logam ditempelake tray support mlaku lan serat ora apik, lan iku produk risak yen ora bisa tahan meksa 20KG. Alesan kanggo kedadeyan meteng: rencana kasebut ora wajar. Cara perawatan: Gawe maneh cetakan kanggo nampa rencana produksi anyar.