Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kaluwihan saka kasur perawatan omah?

2022-06-27

Keperluan kanggo safety produk minangka faktor utama ing desain. Pangguna langsung sakaamben care ngarepyaiku wong tuwa sing cacat, kemampuan perawatan diri ora cukup, respon alon, desain mekanisme sing ora wajar, kacepetan cepet banget, sudut gedhe banget, lan liya-liyane.amben care ngareps. Mulane, miturut tuntunan teori ergonomik, stabilitas lan linuwih saka amben perawat omah ditemtokake kanggo nyukupi syarat desain struktural, lan mode hemat tenaga kerja lan stabilitas dhuwur dipilih ing mode gerakan mekanisme kanggo ketemu. bobot pangguna beda. prabédan kanggo njamin faktor safety.
Amben nursing omah utamane digunakake ing kulawarga wong tuwa sing cacat. Dimensi kasebut kudu cocog karo ukuran awak manungsa nalika digunakake ing macem-macem lingkungan, lan ing wektu sing padha nyukupi syarat ukuran sing cocog ing lokasi kasebut, supaya amben perawat sing dirancang bisa nyukupi panggunaan kabeh wong tuwa sing cacat. butuh.

Saka perspektif ergonomis lan perawatan wong tuwa, desain amben perawatan omah kudu nyukupi syarat safety, kepraktisan lan kenyamanan produk. Panggunaan ing ruang kegiyatan kulawarga nduweni watesan tartamtu. Sampeyan perlu kanggo nggunakake apik saka papan lan éling fungsi nggunakake. Umumé, iku dianggep ing sawetara 2 meter ing dawa lan 1 meter ing jembaré. Ing kahanan normal, dhuwur ora perlu dianggep. Kajaba iku, dhuwur bisa gumantung ing perawatan nursing. Struktur amben diangkat lan diturunake, lan owah-owahan wujud awak wong tuwa ditliti saka sudut pandang antropometri.