Ngarep > Kabar > Warta industri

Pentinge milih amben nursing tengen

2022-06-24

Minangka bagean penting saka perabot medis,kasur perawat medisuga minangka bagean penting saka rumah sakit, panti jompo, lan perawatan omah. Penting banget kanggo ngerti kanthi benerkasur nursinging perawatan saben dina lan milih kasur nursing, kang uga penting kanggo Recovery lan nursing saka patients. peran penting.
Laku wis mbuktekaken singmedical nursing bedpunika helper apik kanggo rehabilitasi patients bedridned. Kanggo nyukupi kabutuhan pasien khusus, sawetara kasur perawat nambahake akeh bagean anyar lan nambah fungsi anyar. Ngerteni struktur lan fungsi dhasar amben perawat medis penting banget kanggo nggunakake kasur perawat sing trampil, nyuda beban staf perawat, lan mbantu pasien pulih.
Struktur dhasar sakamedical nursing beddipérang dadi rong bagéan: amben utama lan fasilitas tambahan. Bagean amben utama kasusun saka pigura headboard, pigura footboard, pigura amben, lumahing amben mburi, lumahing amben tetep, lumahing amben pupu lan bagean liyane. Kasur perawat kabeh duwe fungsi kasebut lan utamane main peran ndhukung macem-macem bagean awak pasien. Fasilitas tambahan saka amben perawat medis disetel miturut kabutuhan pasien sing beda-beda, lan fasilitas tambahan saka amben perawat sing beda-beda uga ora konsisten. Iki dumadi saka sawetara bagean kayata amben perawat listrik), kastor lan liya-liyane. Fungsi utama yaiku kanggo nulung pasien ngganti posisi awak lan mindhah amben, supaya pasien bisa bebas ngapusi ing punggung, kanthi semi-recumbent, ing sisih, mbengkongake sikil, njagong warata, nguripake, lsp. ., supaya pasien bisa ngaso lan perawatan kesehatan kanthi lengkap, lan nyegah pasien ngalami bedsores lan kondisi kulit liyane. Gampang kanggo ngganti penyakit, lan uga bisa mindhah amben nursing kanggo ngganti lingkungan urip saka sabar. Antarane wong-wong mau, amben nursing elektrik bisa éling owah-owahan beda saka posisi awak liwat controller, kang nyuda beban fisik saka nursing.
Kajaba iku, kanggo nyukupi kabutuhan khusus pasien khusus, sawetara kasur perawat medis uga dilengkapi piranti khusus: piranti defecation, piranti ngumbah sikil, meja urip, gantungan infus, lsp. Piranti khusus kerja sama karo amben utama kanggo ketemu. kabutuhan khusus pasien khusus: piranti defecation ngidini pasien ngobati utawa ngresiki bagean ngisor dhewe; piranti ngumbah sikil ngidini caregiver ngresiki sikil pasien tanpa ngobahake pasien; Diet saben dina pasien luwih trep; gantungan infus nyedhiyakake penak nalika pasien lara lan mbutuhake infus, lan bisa njamin infus sing ora diganggu nalika amben nyusoni dipindhah.

Perawat kanggo wong tuwa sing ora duwe bedhug jangka panjang yaiku kerja sing dawa, tliti lan angel, sing mbutuhake rencana perawatan sing ati-ati lan implementasine sing ketat. Praktek klinis wis mbuktekake manawa perawatan lan perawatan sing tepat ditindakake kanggo wong tuwa sing lara ing amben, rasa lara wong tuwa bakal nyuda, kualitas urip bakal saya apik, lan sawetara bisa pulih kanthi macem-macem derajat lan entuk gelar tartamtu saka perawatan diri.