Ngarep > Kabar > Warta industri

Analisis komparatif amben rumah sakit listrik lan amben rumah sakit biasa

2022-06-22

Saiki, saliyane kasur biasa, akeh rumah sakit gedhe uga dilengkapi kasur listrik, sing nduweni fungsi luwih akeh tinimbang kasur biasa lan luwih trep kanggo digunakake. sawetara kegiatan saben dinane. Dadi apa kaluwihan sakakasur rumah sakit listrik? Ing ngisor iki kita bakal fokus kanggo sampeyan.
Ing wiwitan, amben rumah sakit minangka amben rumah sakit baja biasa. Kanggo nyegah pasien tiba saka amben, wong sijine sawetara selimut lan barang liyane ing loro-lorone pasien. Mengko, pager lan piring penjaga dipasang ing loro-lorone amben kanggo ngatasi masalah pasien sing tiba saka amben. Amarga pasien bedridden kudu bola-bali ngganti postur saben dina, utamane gantian terus-terusan tangi lan turu, supaya bisa ngatasi masalah iki, wong nggunakake transmisi mekanik, nyepetake pasien kanggo njagong lan turu, sing saiki luwih akeh. umum digunakake Amben uga minangka amben sing paling akeh digunakake ing rumah sakit lan rumah tangga. Ing taun-taun pungkasan,kasur rumah sakit listrikwis muncul, ngganti cranking tangan karo listrik, sing trep lan ngirit wektu, lan wis akeh dipuji dening wong. Amben rumah sakit listrik kandel lan inovatif ing fungsi perawatan kesehatan pasien, lan wis entuk terobosan lan pangembangan saka keperawatan murni nganti duwe fungsi perawatan kesehatan. Iki minangka teknologi sing relatif apik ing kasur rumah sakit listrik saiki.
1. Panggunaan guardrails nambah safety pasien, sing penting banget.
2. Bar goyang bisa gampang goyangake menyang sudut sing dibutuhake dening pasien kanggo nyadari penyesuaian multi-sudut saka postur lungguh lan mburi lan penyesuaian sudut sikil.
3. Yen meja makan cilik dipasang, pasien bisa ngerteni fungsi maca, mangan, lan nulis ing amben.
4. Bisa dilengkapi piranti jamban sing narik tangan, sing trep banget kanggo ngatasi masalah urination lan defecation.
5. Guardrails, kasur, guardrails, meja panedhaan, infus stands, casters lan piranti defecation bisa diinstal miturut syarat pangguna.

6. Amben rumah sakit listrik digawe saka baja berkekuatan dhuwur kanthi welding frekuensi dhuwur, strukture kuwat lan awet, lan wangune apik banget. Nangani crank mimpin dening meneng uga gampang banget lan gratis, lan lumahing awak amben dianggep karo teknologi uyuh anti-karat, kang ayu, awet lan gampang kanggo njaga.