Ngarep > Kabar > Warta industri

Cara milih amben perawatan omah sing bener

2022-06-15

Carane bisa aamben care ngarepdadi pilihan sing bener, utawa pilihan sing bener?
Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti penyakit sampeyan lan kahanan kulawarga dhewe. Iki minangka prasyarat kanggo milih anursing bed. Kapindho yaiku fungsi sing kudu ditindakake ing amben perawat kanggo nyukupi kabutuhan macem-macem klompok wong.
1. Keamanan lan stabilitas amben nursing. Amben nursing umum ditujokake kanggo pasien sing duwe mobilitas winates lan turu ing wektu sing suwe. Iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur babagan safety lan stabilitas amben. Nalika tuku, manawa takon pihak liya nuduhake sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk ing Administrasi Pangan lan Narkoba. Kanthi cara iki, safety perawat medis ing amben perawat dijamin.
2. Praktis saka amben nursing. Kasur perawat dipérang dadi listrik lan manual, lan manual cocok kanggo kabutuhan perawatan jangka pendek pasien. Listrik cocok kanggo kulawargane karo pasien bedridden jangka panjang kanthi mobilitas winates. Iku ora mung bisa nyedhiyani patients karo lingkungan amben luwih nyaman, nanging uga menehi penak banget kanggo caregiver.
3. Ekonomi kasur nursing.kasur perawat listrikluwih praktis tinimbang kasur perawat manual, lan kaping pirang-pirang rega kasur perawat manual (papat utawa limang ewu), malah sawetara sing fungsional bisa regane atusan ewu. Faktor iki uga dadi jurang kanggo akeh pelanggan nalika tuku.
4. Single-shake loro-lipat lan dobel-shake kaping telu saka amben nursing cocok kanggo sawetara pasien ing periode pemulihan fraktur, uga perawatan kesehatan pasien bedridden jangka panjang. Lan trep kanggo kabutuhan turu, sinau lan hiburan pasien khusus.

5. Nursing bed karo jamban, shampooing lan piranti ngumbah sikil, weker udan cipratan lan piranti liyane sing mbiyantu kanggo patients kanggo poto-resik lan care ing tentrem, lan trep kanggo patients karo incontinence, lan kondusif kanggo karya nursing saka patients karo cipratan lan urination.