Ngarep > Kabar > Warta industri

Nggunakake amben perawat medis listrik minangka pilihan sing apik

2022-06-13

Kasur medis dipérang dadi rong jinis:kasur medis listriklan kasur medis manual. Perbandhingan kasur medis manual cocok kanggo perawatan jangka pendek pasien lan ngrampungake masalah keperawatan sing angel ing wektu sing cendhak. Amben medis listrik cocok kanggo kulawargane sing duwe pasien bedridden jangka panjang kanthi mobilitas sing ora trep. Panganggonekasur medis listrikora mung bisa nyuda beban ing perawat lan kulawargane, nanging sing paling penting, pasien bisa ngoperasi lan ngontrol kanthi mandiri. Iki ora mung nyukupi kabutuhan dhewe, nanging uga nggawe kulawarga luwih kepenak.
Paling sakakasur mediskanggo pasien sing mobilitas winates lan kasur jangka panjang. Mulane, iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety amben lan stabilitas dhewe. Mula, nalika pangguna milih amben medis, dheweke kudu mriksa sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk sing diprodhuksi dening pihak liya ing Administrasi Pangan lan Narkoba. Mung kanthi cara iki bisa njamin safety bed medical trial.
Bantuan lan mupangat kasur medis kanggo pasien bisa dipérang dadi telung kategori ing ngisor iki:
1. Pasien sing lumpuh ing amben kabeh babak taun utawa pasien, utamane sing ora bisa ngurus awake dhewe, nggunakake amben medis sing biasa lan tepat banget mbantu dheweke, luwih-luwih yen pasien ora perlu diurus. wong liya, dheweke bisa ngangkat lan mindhah dhewe. Ngangkat sikil ngidini sampeyan ngurus dhewe. Kauntungan liyane yaiku sampeyan bisa nggunakake amben medis sing bener, sing bisa mbantu pemulihan pasien.
2. Kanggo sawetara pasien kanthi ciloko serius, panggunaan kasur medis listrik minangka pilihan sing apik banget. Kasur listrik bisa mulihake tatu sanalika bisa lan mbantu nindakake perawatan tambahan.

3. Iku uga pilihan sing apik banget kanggo sawetara bocah utawa pasien sing luwih enom kanggo nggunakake kasur medis bocah-bocah, amarga guardrails ing loro-lorone kasur medis bocah-bocah banget kuwat lan duwe efek protèktif.