Ngarep > Kabar > Warta industri

Aman nggunakake kasur rumah sakit listrik multifungsi

2022-06-10

1. Sadurunge nggunakakekasur rumah sakit listrik multifungsi, sampeyan kudu mriksa dhisik apa kabel daya wis disambungake kanthi mantep. Apa kabel controller aman?
2. Kabel lan kabel daya saka actuator linear saka controller ora bakal diselehake ing antarane link ngangkat lan pigura amben ndhuwur lan ngisor supaya kabel sing Cut lan nyebabake kacilakan peralatan pribadi.
3. Sawise panel mburi wungu, sabar dumunung ing panel, lan promosi dilarang.
4. Wong ora bisa mlumpat ing amben. Nalika backboard diangkat, wong njagong ing backboard lan ngadeg ing ndhuwur amben. Promosi dilarang.
5. Sawise setir universal wis braked, dilarang push lan mindhah, lan mung bisa dipindhah sawise ngeculake brake.
6. Promosi horisontal dilarang kanggo nyegah karusakan ing guardrail.
7. Lumahing dalan sing ora rata ora bisa dipromosekake kanggo nyegah karusakan ing roda universal amben rumah sakit listrik multifungsi.
8. Nalika nggunakake controller, tombol ing panel kontrol mung bisa dipencet siji kanggo ngrampungake tumindak. Dilarang mencet luwih saka rong tombol ing wektu sing padha kanggo operate ingkasur rumah sakit listrik multi-fungsi, supaya ora salah operasi lan mbebayani kaslametan pasien.
9. Nalika amben rumah sakit listrik multifungsi Mingtai kudu dipindhah, kudu copot plug daya, lan mung sawise nduwurke tumpukan kabel controller daya bisa di-push.
10. Nalika amben ngowahi listrik kudu dipindhah, guardrail sing diunggahake kudu diangkat kanggo nyegah pasien tiba lan cilaka sajrone gerakan. Nalika amben listrik dipindhah, perlu kanggo wong loro kanggo operate bebarengan supaya ora kelangan kontrol arah sak proses promosi, asil ing karusakan struktural lan bebaya kesehatan saka patients.

Prakara operasi safety saka amben rumah sakit listrik multifungsi (Gambar 1)