Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa ciri-cirine nursing bed?ââ

2022-06-07

Produsen kasur listrikpercaya yen kanthi intensifikasi penuaan global, proporsi wong tuwa saya tambah, lan panjaluk kasur perawat ing pasar perawatan wong tuwa uga saya tambah.Kasur nursing multifungsimung digunakake ing institusi medis sadurunge, nanging saiki mboko sithik mlebu panti jompo, pusat layanan perawat lan kulawarga. Kasur perawat dipérang dadi kasur perawat listrik, kasur perawat manual lan kasur perawat biasa, sing digunakake kanggo rawat inap utawa perawatan omah kanggo wong tuwa utawa pasien kanthi mobilitas winates. Tujuan utamane yaiku kanggo nggampangake perawatan para perawat lan rehabilitasi wong tuwa utawa wong sing lara.

Miturut jumlah motor sing diimpor,kasur nursing elektrikumume bisa dipérang dadi kasur perawat listrik limang fungsi, kasur perawat listrik papat fungsi, kasur perawat listrik telung fungsi lan kasur perawat listrik rong fungsi. Iki ditondoi kanthi motor, desain proses, lan peralatan konfigurasi sing mewah. Kaping pisanan, utamane digunakake minangka piranti ngawasi kanggo pasien kanthi kondisi abot ing unit perawatan intensif. Nanging, kanthi perkembangan jaman, kasur perawat listrik kanthi desain gaya omah uga muncul lan mboko sithik ditrapake kanggo perawatan omah.

Miturut nomer rocker, amben nursing manual multi-fungsi umume bisa dipérang dadi multi-fungsi telung-goyang nursing amben, loro-goyangake telung-lipat amben lan single-goyang amben. Fitur utamane yaiku piranti rocker lan aksesoris sing beda-beda, kayata bedpan, desain proses sing cukup lan pilihan materi sing beda, lan liya-liyane. Umume ditrapake kanggo macem-macem departemen departemen rawat inap rumah sakit.

Kasur perawat umum dipérang dadi kasur lurus lan kasur rata. Gumantung ing kahanan, bisa kalebu amben tangan-cranked prasaja, kang digunakake digunakake ing rumah sakit, panti jompo, pusat layanan nursing, klinik, etc.

Fungsi penting saka amben nursing multifungsi yaiku kanggo mbantu wong tuwa utawa lara ngganti posisi ngapusi. Wong tuwa sing lagi turu ing amben paling beresiko ngalami bedsores. Alasane yaiku jaringan lokal wong tuwa dikompres nganti suwe, sing nyebabake disfungsi sistem sirkulasi getih sing kudune bisa mlaku kanthi normal. Hipoksia lan iskemia jangka panjang saka bagian sing dikompres nyebabake kulit bagian sing dikompres saka wong tuwa ilang fungsi fisiologis normal, nyebabake nekrosis lan karusakan jaringan.

Saiki, pencegahan bedsores utamane gumantung marang staf perawat, lan kudu ngganti posisi ngapusi wong tuwa utawa pasien bedridden sajrone 2 nganti 3 jam kanggo nambah sirkulasi getih. Ngganti posisi ngapusi kanthi manual pancen rumit lan angel. Kanthi amben perawat multifungsi iki, staf perawat bisa ngirit wektu lan tenaga lan ngurus wong tuwa utawa lara kanthi aman.

Ukuran amben nursing kalebu jembar, dawa lan dhuwur amben. Ambane kasur single biasa biasane 1m, lan ana telung jinis utama kasur perawat: 0,83m, 0,9m lan 1m. Ngelingi yen wis trep kanggo wong tuwa kanggo nguripake lan ngganti posisi ing amben, coba gunakake amben nursing gedhe. Dawane amben nursing kira-kira 2 meter. Babagan dhuwure amben perawat, kudu dipastiake yen sikile wong tuwa kira-kira 0,45m saka lemah nalika lungguh ing amben. Yen dhuwure amben sing nyusoni bisa diatur, nalika anggota kulawarga utawa pengasuh ngurus wong tuwa sing lagi turu, dhuwure amben kudu kira-kira 0,65m. Dhuwur iki bisa nyuda beban ing bangkekan anggota kulawarga utawa pengasuh lan nyegah kedadeyan nyeri punggung.