Ngarep > Kabar > Warta industri

Sawetara titik kawruh babagan amben perawat listrik

2022-06-01

Jaman dhisik,kasur nursing elektrikUtamane digunakake kanggo perawatan lan rehabilitasi pasien rumah sakit utawa wong tuwa. Saiki, kanthi perkembangan ekonomi,kasur nursing elektrikmboko sithik dadi pilihan sing cocog kanggo perawatan omah, amarga kasur perawat listrik bisa nyuda beban perawat kanthi luwih akeh lan nggawe karya perawat gampang, nyenengake lan efisien.
Ingamben nursing elektrikasal saka fungsi medical lan nursing lengkap saka amben nursing elektrik ing Eropah, kang bisa éling imbuhan postur pangguna, kayata postur supine, mundhakaken bali lan mlengkung sikil. Kanthi efektif ngatasi rasa ora nyaman pangguna mlebu lan metu saka amben, mbantu pangguna tangi dhewe, lan ngindhari risiko sprains, tiba utawa malah tiba saka amben sing disebabake pasien metu saka amben. Lan kabeh operasi trep banget, wong tuwa bisa gampang sinau kanggo operate dhewe.
Amben perawat listrik minangka produk cerdas sing dikembangake kanthi nggabungake ergonomi, perawat, obat, anatomi manungsa lan ilmu pengetahuan lan teknologi modern miturut kabutuhan objektif pasien. Amben nursing listrik ora mung bisa nulungi wong cacat utawa setengah cacat (kayata lumpuh, cacat, lan liya-liyane) sing kudu tetep ing amben nganti suwe kanggo nyedhiyakake layanan tambahan sing perlu kanggo rehabilitasi lan urip saben dina, ningkatake kualitas urip. , nanging uga mbantu ngenthengake tugas sing abot, supaya para pengasuh duwe wektu lan tenaga luwih akeh kanggo ngancani komunikasi lan hiburan.
      Produsen kasur listrikpracaya sing dipatèni utawa semi-dipatèni wong bakal mimpin kanggo macem-macem komplikasi amarga amben long-term. Wong normal nglampahi telung perempat wektu lungguh utawa ngadeg, lan organ internal kanthi alami sag; nalika pasien cacat turu ing wektu sing suwe, utamane nalika ngapusi, organ-organ sing gegandhengan ditumpangake ing saben liyane, sing mesthi bakal nambah tekanan dada lan nyuda penyerapan oksigen. Ing wektu sing padha, nganggo popok, lying mudhun kanggo urination, lan ora bisa adus biasane duwe impact serius ing kesehatan fisik lan mental. Contone, kanthi bantuan amben nursing sing cocog, pasien bisa lungguh kanthi normal, mangan panganan, nindakake sawetara kegiatan, lan malah ngandelake awake dhewe kanggo kabutuhan saben dinane, ngidini pasien cacat bisa nikmati martabate, lan uga nyuda intensitas tenaga kerja. saka caregiver. nduweni makna positif.

Fungsi sambungan sendi lutut minangka fungsi dhasar saka amben perawat listrik. Papan mburi amben bisa munggah lan mudhun ing kisaran 0-80, lan papan sikil bisa munggah lan mudhun kanthi sewenang-wenang ing kisaran 0-50. Kanthi cara iki, ing tangan siji, bisa mesthekake yen awak wong tuwa ora bakal geser mudhun nalika amben munggah. Kosok baline, yen wong tuwa owah dedeg piadeg, kabeh perangan awak bakal kaku rata, lan ora krasa ora kepenak amarga owah-owahan dedeg piadeg, sing luwih kaya niru Efek tangi turu.