Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa fungsi amben rumah sakit listrik multifungsi?

2022-05-30

1. Keperawatan, yen ing kulawarga ana pasien lumpuh utawa pasien sing nandhang penyakit khusus sing ora bisa urip dhewe, pakaryan perawatan pasien kudu ditindakake dening kulawarga, sing padha karo tekanan tartamtu. kulawarga. Kasur rumah sakit biasa utawa amben kluwarga ora bisa main peran perawat, utamane kanggo sawetara operasi tangi. Yen ora anakasur rumah sakit listrikminangka pitulungan, perlu diangkat lan diturunake kanthi manual, sing ora mung bakal nggawe pasien ora kepenak, nanging uga nyebabake stres kanggo staf perawat. intensitas karya. Kajaba iku, ingkasur rumah sakit multifungsi listriknduweni akeh fungsi, contone, bisa duwe piranti sing trep kanggo urination lan defecation, bisa trep kanggo pasien lungguh, ngadeg, mangan, lan liya-liyane, lan lempitan multi-sudut uga bisa ngidini pasien duwe. sawetara aktivitas malah ing amben. , supaya awak ora tetep ing posisi padha kanggo dangu.

2. Rehabilitasi, kanggo pasien bedah, utawa pasien sing nembe tatu lan pulih, bisa uga gampang dirawat, lan ing wektu sing padha, kanggo pasien sing wis pulih, uga bisa nguatake kapercayan pemulihan lan nggawe rencana awal. kanggo Recovery.