Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa keuntungan saka kasur perawatan omah kanggo pasien?

2022-05-27

Akeh wong sing isih duwe salah pangerten babaganamben care ngarep, mikir sing amben care mung amben, lan iku mung didol ing banner saka nursing. Nyatane, ora kaya ngono. Ingamben care ngareptenan bisa nggawa keuntungan kanggo patients. Pengalaman sing nyenengake, kanggo ngatasi masalah turu kanggo pasien, banjur apa jenis bantuan sing digawa menyang amben nursing omah kanggo pasien? Ayo ngerteni bebarengan.

Kaping pisanan, amarga pasien nandhang galur otot lumbar, syarat kanggo kasur dhuwur banget, lan kasur kasur perawat omah cukup alus lan atos, lan dirancang khusus miturut karakteristik pasien, supaya pasien bisa turu. Nyaman banget lan ngrampungake masalah insomnia pasien.

Kapindho, umume pasien duwe sikil lan sikil sing ora trep, lan dhuwure amben bakal mengaruhi pasien mlebu lan metu saka amben, lan fungsi ngangkat amben perawat omah bisa ngatasi masalah iki kanthi apik. Kemungkinan tiba.

Akhire,kasur perawatan omahdilengkapi pager, supaya ora perlu kuwatir babagan kemungkinan pasien gulung lan tiba saka amben nalika turu. Lan kasur care ngarep umume dilengkapi gembong, kang bisa dipindhah ing bakal, lan bisa dipindhah menyang panggonan sing ora obstructed nalika ora dienggo.