Ngarep > Kabar > Warta industri

Pangertèn umum kanggo ndandani lan pangopènan amben medis

2022-05-25

Pemugaran sakakasur medis
1. Priksa saka amben lan kasur. Goleki bedspreads lan sagging utawa benjolan sing nuduhake nyandhang serius ing kasur dhewe. Gunakake jarum pelapis utawa tutup layanan mesin jahit sing cocog. Yen disinfeksi kanthi bener, utawa ganti nganggo kasur anyar saka jinis sing padha, spring, busa utawa gel. Tutupen kasur anyar yen ana.
2. Pigura disassembled, kalebu armrests, headboards lan pedal saka amben medical. Narik casters, wheel lan rem saka saben sudhut pigura amben. Gunakake sander listrik adoh saka kabeh wilayah rusted. Primer protèktif banjur cat bagean logam kanthi lapisan cat sabanjure. Instal garpu anyar lan ngganti casters worn lan gembong minangka needed. Ganti tutup plastik ing armrest karo sing anyar.
3. Copot bagean elektronik kayata papan sirkuit lan mekanisme kontrol. Kabeh permukaan elektronik nggunakake udara sing dikompres utawa aerosol kanggo nyebul bledug lan rereget. Ganti kabel, kabel lan kabel sing rusak. Tes komponen elektronik kayata switch lan tombol kontrol, gerakan amben mekanis. Ngganti papan sirkuit saka amben rumah sakit lawas, tes sirkuit nuduhake yen komponen elektronik.
4. Ngatur maneh pigura amben lan bagean sing gegandhengan. Lubricate kabeh pigura hinged, kalebu kabeh joints movable. Rotary joints kanggo mesthekake yen amben medical mlaku lancar lan ora squeak lan geser. Pasang elektronik anyar utawa di resiki, ngalih lan wiring. Sijine kasur anyar utawa dianyari. Tancepake kabel listrik menyang stopkontak lan tes fungsi amben.

Pangopènan sakakasur medis

1. Aja kontak karo asam kuwat, alkali lan uyah.
2. Nalika ngresiki, kudu diusap nganggo deterjen konsentrasi sing sithik, banjur teles andhuk nganggo banyu, corak nganti garing, banjur diusap kanthi resik.
3. Ajeg mriksa joints saka bagean aktif (siklus umume sapisan waktu) (kayata fasteners meneng, nambah lenga lubricating).

4. Aja nggunakake kakehan, nyegah impact kuwat, geter, extrusion, etc. Aman mbukak: statis 250kg; dinamis 170kg.