Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa bedane amben operasi medis lan amben biasa?

2022-05-23

Kanggo amben biasa, kita kudu nimbang comfort lan turu. Paling asring, kelembutan minangka perkara utama. Ing kasus khusus, kasur sing cocok bisa dipilih miturut kondisi fisik pasien, kayata kasur hard, kasur elastis, lan liya-liyane, saliyane turu ing njaba istirahat, ora ana fungsi khusus.
Kasur operasi mediskudu digunakake dening pasien ing kamar operasi, lan bisa dilengkapi aksesoris sing beda ing posisi sing beda. Kasur operasi medis kudu cocog kanggo digunakake ing kamar operasi, kamar operasi darurat, kamar operasi ginekologi lan departemen operasi liyane.
Relatif ngandika, abed operasi mediskudu nyukupi rong syarat, yaiku nyetel posisi awak lan aksesoris sing cocog. Fungsi amben operasi yaiku kanggo kerjo bareng karo operasi, supaya dhokter bisa luwih nyaman sajrone operasi lan ningkatake efisiensi operasi.
Kasur operasi bedah uga bisa diklasifikasikake miturut karakteristik lan desain kasur operasi, kayata kasur operasi microsurgical, kasur operasi bedah pediatrik, kasur operasi bedah umum, kasur operasi bedah saraf, kasur operasi bedah tangan lan sikil, kasur operasi urologis, lan liya-liyane. ing.
Nanging, akeh produk amben operasi saiki sing universal, lan pabrikan amben operasi bakal ngasilake macem-macem kasur operasi ing wektu sing padha. Yen sampeyan kudu tuku produk amben operasi, sampeyan bisa langsung komunikasi karo pabrikan, lan tuku produk sing cocog miturut kabutuhan sampeyan. Saget.

Nyatane, ing operasi klinis saiki, ana limang jinis posisi bedhah sing umum digunakake, yaiku posisi prone, posisi supine, posisi miring, posisi perineal lan posisi lungguh. , kanggo nyukupi kabutuhan bedhah.