Ngarep > Kabar > Warta industri

Titik utama panggunaan amben perawat listrik

2022-05-19

Kanggo wong tuwa, ingamben nursing elektrik ngarepbakal luwih trep kanggo nggunakake saben dina. Sawise tuwa, awak ora luwes banget, lan ora trep kanggo mlebu lan metu saka amben. Yen sampeyan lara lan kudu tetep ing amben, sing gampang kanggo nggunakake lanamben nursing elektrik luweslumrahe bisa nuwuhake urip kang luwih trep marang wong tuwa. Muncul lan nggunakake amben nursing elektrik wis kasil ditanggulangi masalah nursing ing kulawarga lan industri medical, lan wis dadi favorit anyar industri nursing saiki karo desain luwih humanized. Nanging, kanggo mesthekake keamanan panggunaane, perlu banget ngerti lan nguwasani metode lan pancegahan sing bener.

Lingkungan panggunaan kasur perawat listrik:

1. Aja nggunakakeamben nursing elektriking lingkungan sing lembab utawa bledug supaya ora kejut listrik utawa gagal motor.

2. Aja nggunakake amben nursing elektrik ing suhu kamar luwih saka 40.

3. Aja nyelehake amben perawat listrik ing njaba ruangan.

4. Mangga sijine amben nursing elektrik ing lemah flat.

Pancegahan kanggo nggunakake pengontrol amben perawat listrik:

1. Aja operate controller karo tangan teles.

2. Aja nyelehake controller ing lemah utawa banyu.

3. Aja nyelehake obyek abot ing controller.

4. Aja nggunakake produk iki karo peralatan terapeutik liyane utawa kemul listrik, etc.

5. Kanggo ngindhari tatu, aja nganti bocah-bocah utawa kewan dolanan ing produk iki.

6. Aja nggawa barang abot ing bagean produk supaya ora gagal mesin utawa cilaka amarga barang sing tiba.

7. Produk iki mung bisa digunakake dening wong siji. Aja nggunakake loro utawa luwih ing wektu sing padha.

Majelis lan pangopènan kasur perawat listrik:

1. Aja disassemble komponen internal amben nursing listrik tanpa ijin kanggo supaya kamungkinan saka bundhas pribadi, kayata kejut listrik lan Gagal mesin.

2. Amben nursing listrik mung bisa didandani dening personel pangopènan profesional. Aja mbongkar utawa ndandani tanpa ijin.

Pancegahan kanggo plug daya lan kabel listrik saka amben perawat listrik:

1. Priksa manawa cocog karo voltase produk sing ditemtokake.

2. Nalika nyopot, monggo dicekel plug kabel daya, dudu kabel.

3. Kabel daya ngirim ora ulig dening produk utawa barang abot liyane.

4. Yen kabel daya rusak, mangga mungkasi nggunakake prodhuk langsung, copot kabel daya saka soket, lan hubungi personel pangopènan profesional.

Pancegahan safety kanggo nggunakake kasur perawat listrik:

1. Nalika nyetel amba, please supaya pinching driji, perangan awak, etc.

2. Aja nyeret amben perawat listrik ing lemah, utawa narik kabel listrik kanggo mindhah amben perawat listrik, supaya ora ngrusak amben perawat listrik.

3. Nalika operasi fungsi condong bali, mlengkung sikil lan muter liwat, aja sijine perangan awak antarane pigura amben lan Papan amben supaya squeezing.

4. Aja nglilani banyu mili menyang piranti nalika sampo.