Ngarep > Kabar > Warta industri

Carane nginstal bed medical?

2022-05-17

Akeh pelanggan ora ngerti carane nginstal abed medissawise tuku. Sabanjure, ingprodusen kasur medisbakal introduce cara instalasi tartamtu kanggo sampeyan.
Langkah pisanan yaiku nginstal sekrup. Nalika meneng timbal wis diinstal, mbayar manungsa waé ora kanggo meneng ing mburi nangani banget tightly, supaya dadi ora kanggo mengaruhi aplikasi abnormal saka meneng timbal. Yen bolongan dilindhungi undhang-undhang ora kanthi disambungake ing sambungan antarane mburi meneng timbal lan lumahing amben, iku perlu kanggo mindhah meneng timbal kanggo sawetara giliran. , nganti bolongan dilindhungi undhang-undhang ana ing garis lurus padha, buntut meneng timbal adopts nut ngunci, supaya wong edan bisa fastened kanggo waktu saka meneng, lan meneng timbal nyambungake piring lan buntut saka meneng timbal. ora bisa rampung tightened bebarengan.
Langkah kapindho yaiku piranti sikil amben. Lebokake sikil amben dhisik nganti sikil amben sing wis dilebokake dilebokake lan dibebasake, copot sekrup sing luwih gedhe ing kothak sekrup, lan kenceng saka njero menyang njaba. Sawise sikil dipasang, nguripake amben menyang sisih.
Langkah katelu kanggo nginstal guardrail, sijine bagean kontrol saka guardrail nangani ing mburi amben, Yahoo ing 3 bolongan meneng dilindhungi undhang-undhang, njupuk metu ngawut-awut sing cocog, lan nyepetake saka njaba menyang njero.
Langkah papat, piranti bedside, njupuk loro bedsides, siji dhuwur lan siji kurang, siji dhuwur kanggo sirah, lan siji kurang kanggo buntut, nutup pin safety bedside cocog kanggo loro slot kertu, lan kunci ing. pin safety sawise nyetel aside.
Langkah kaping lima, njupuk kasur, lan nyelehake selimut ing amben.
Langkah enem, njupuk metu Papan meja, tarik loro ends menyang posisi cocok, lan sijine iku ing guardrail.

Langkah kapitu kanggo njupuk metu ngadeg infus lan lebokake menyang bolongan ngadeg infus reserved ing sirah saka amben. Sajrone aplikasi amben perawatan khusus, mburi bisa diangkat nganti 80 derajat, lan sikil bisa diangkat ing njaba sikil. Ing negara semi-mlengkung, gagang engkol bisa ditarik metu lan ditarik mudhun tanpa kompromi karya pangopènan watara amben.