Ngarep > Kabar > Warta industri

Apa kaluwihan saka kasur perawat listrik?

2022-05-13

Kasur perawat utamane digunakake minangka alat utama kanggo pasien utawa wong tuwa sing turu ing amben kanggo pulih sajrone periode pemulihan. Wiwitane digunakake ing rumah sakit kanggo staf medis kanggo nggampangake perawatan pasien. Kanthi kemajuan teknologi manungsa lan panjaluk luwih akeh kanggo amben perawat,kasur nursing elektrikwis muncul minangka wektu mbutuhake, kang ora mung nyuda pegawe Staff nursing, nanging uga ngidini kedhaftar kanggo nyetel piyambak miturut kondisi dhewe. Dadi apa kaluwihan sing diduweni?
Kaping pisanan, ingkasur listrik multi-fungsingidini pangguna nyetel dhuwur mburi lan sikil liwat controller tangan ing jejere bantal, lan kanggo mindhah horisontal lan fleksibel supaya bedsores disebabake amben long-term, kang mbiyantu kanggo Recovery awal;
Kajaba iku, nduweni fungsi tiba gratis saka rak sikil, supaya tlapak sikil bisa dilebokake ing rak kanthi gampang, sing nyaman kaya dedeg piadeg alami sing lungguh ing kursi; lan amben dilengkapi karo beting dining, kang trep kanggo pangguna. Lungguh lan mangan ing amben, nonton TV utawa maca lan nulis, lan liya-liyane, lan kanggo pangguna, fungsi amben nursing otomatis multi-fungsi iki mbantu nyuda rasa ora nyaman nalika ngganti sandhangan utawa ngganti posisi awak lan nyedhiyakake penak;

Ingamben nursing otomatis multi-fungsiuga dilengkapi casters universal, kang bisa dienggo minangka kursi rodha kanggo gerakan gampang, lan dilengkapi rem lan guardrails dicopot. Fleksibel banget, entheng lan gampang digawa.