Ngarep > Kabar > Warta industri

Katrampilan milih amben perawatan lansia ing omah

2022-05-11

Nalika wong tuwa, kesehatane bakal saya rusak, lan akeh wong tuwa sing nandhang penyakit kayata lumpuh, sing bisa ngrusak kulawargane. Milih aamben nursing ngarepkanggo wong tuwa ora mung bisa nyuda beban keperawatan, nanging uga ningkatake kapercayan pasien lumpuh lan mbantu ngatasi penyakit kasebut. Dadi, carane milih amben nursing kanggo wong tuwa? Apa katrampilan liyane sing ana? Saliyane rega, safety, stabilitas, bahan, fungsi, lan liya-liyane kudu digatekake. Ayo deleng tips kanggo milih aamben nursing ngarepkanggo wong tuwa!
Cara milih amben nursing kanggo wong tuwa? Utamane deleng 4 poin ing ngisor iki:
1. Deleng regane
Ingamben nursing elektrikdhewe luwih kuwat tinimbang amben nursing manual ing syarat-syarat kepraktisan, nanging regane kaping pirang-pirang saka amben nursing manual, lan sawetara malah puluhan ewu yuan. Sawetara kulawarga bisa uga ora bisa mbayar, mula wong uga kudu nimbang faktor iki nalika tuku.
2. Deleng keamanan lan stabilitas
Ranjang perawat biasane kanggo pasien sing duwe mobilitas winates lan turu suwe. Mulane, iki nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo safety amben lan stabilitas dhewe. Mula, nalika pangguna milih, dheweke kudu mriksa sertifikat registrasi lan lisensi produksi produk sing diprodhuksi dening pihak liya ing Administrasi Pangan lan Narkoba. Mung kanthi cara iki bisa dijamin safety saka amben nursing trial.
3. Deleng materi
Ing babagan materi, balung saka amben perawat listrik omah sing apik relatif kuwat, lan ora bakal dadi tipis nalika sampeyan ndemek tangan sampeyan, lan struktur sakabèhé saka amben perawat listrik omah uga relatif kuwat, lan sawetara saka kualitas ora apik. Nalika amben nursing listrik ngarep apik di-push dienggo, iku temenan bakal aran sing ngarep amben nursing elektrik goyang.
4. Deleng ing fungsi
Fungsi amben perawat listrik omah paling apik kanggo dipilih miturut kabutuhan pasien. Umumé, luwih akeh fungsi luwih apik utawa luwih gampang, sing paling penting yaiku cocog kanggo pasien, mula fungsi amben perawat listrik omah dipilih. Wektu kanggo mbayar manungsa waé kanggo milih fungsi tengen. Umumé, paling apik kanggo duwe fitur ing ngisor iki:
(1) Lift mburi listrik: Punggunge wong tuwa bisa diangkat, sing trep kanggo wong tuwa kanggo mangan, maca, nonton TV, lan hiburan;
(2) Angkat sikil listrik: angkat sikil pasien kanggo nggampangake pasien ngobahake sikil, nggampangake scrubbing, observasi, lan kegiatan perawatan liyane;
(3) Rollover listrik: Iki umume dipérang dadi rollovers kiwa lan tengen lan rollovers telu. Nyatane, fungsi kasebut padha, yaiku, ngirit tenaga kerja rollovers manual, lan bisa diwujudake dening mesin listrik, sing uga trep kanggo wong tuwa. Nalika scrubbing, sampeyan bisa scrub awak wong tuwa ing sisih, sing trep banget;
(4) Ngumbah rambut lan sikil: sanajan ing amben perawat listrik, sampeyan bisa ngumbah rambute pasien langsung ing amben, sing rada kaya salon rambut. Bisa ditindakake tanpa ngobahake wong tuwa. Ngumbah sikil kanggo nyelehake sikil mudhun, Langsung ngumbah sikil wong tuwa ing amben perawat listrik;
(5) Defekasi listrik: defecation ing amben nursing. Umume, akeh amben nursing ora duwe fungsi iki, sing ora trep banget. Sing duwe fungsi kasebut uga diklasifikasikake minangka defekasi manual lan kontrol listrik kanggo defecation. , bisa dikontrol dening remot kontrol;
(6) Wektu ngowahi liwat: Saiki, wektu domestik ngowahi liwat umume disetel ing interval nguripake liwat. Sawise setelan umum, bisa dipérang dadi siji saben 30 menit lan nguripake sapisan ing 45 menit, supaya anggere perawat nyetel amben nursing elektrik Sawise wektu kanggo nguripake liwat, sampeyan bisa ninggalake, lanamben nursing elektrikkanthi otomatis bakal nguripake wong tuwa.

Ing ndhuwur minangka pambuka kanggo tuku kasur kanggo pasien lumpuh. Kajaba iku, kenyamanan uga penting banget, yen ora, wong tuwa sing lumpuh bakal ora kepenak banget ing amben nganti suwe.