Ngarep > Kabar > Warta industri

Amben perawat energi listrik multifungsi omah mbantu pasien pulih kanthi cepet

2022-05-09

Kanggo sawetara pasien sing nandhang penyakit kronis utawa lumpuh sing ora bisa ngurus awake dhewe, muncule kasur perawat listrik ing omah minangka berkah kanggo pasien lan kulawargane. Long-term bedridden wong ora trep lan rawan kanggo masalah liyane, nalika ingamben nursing elektrikkaronursing bed multifungsidirancang miturut karakteristik pasien, sing migunani banget kanggo pulih pasien.
Kanggo patients, iku penting banget kanggo netepake lingkungan care ngarep nyaman, lan emergence sakakasur perawatan omahnemen nggampangake pasien mangan, istirahat, lan mbubrah, sing bisa nggawe lingkungan resik lan higienis, saéngga nambah kapercayan pasien kanggo nglawan penyakit lan wani. Kajaba iku, amben nursing ngarep uga trep kanggo kulawarga kanggo dipakani sabar. Desain sing apik banget lan ilmiah nyegah pasien ora keselak ing trakea nalika mangan, sing migunani kanggo kesehatan pasien. Pasien sing nandhang amben suwene rentan kanggo pneumonia hypostatic, bedsores lan infeksi saluran kemih, mula kudu ganti posisi. Amben perawat ing omah dirancang khusus kanggo mbantu pasien ngganti posisi lan ngindhari tekanan lokal. Ing wektu sing padha, kasur perawat omah kayata kasur perawat listrik lan kasur perawat listrik multifungsi uga bisa mbantu pasien nindakake latihan sing gampang lan ningkatake sirkulasi getih.

Minangka produsen profesional sakakasur nursing ngarep, kasur nursing elektrik lan kasur nursing multi-fungsi, punika pangeling anget kanggo kulawarga sabar kanggo ngiyataken care psikologis saka sabar. Pasien sing wis suwe ora turu bakal ngalami macem-macem emosi negatif amarga nyiksa penyakit kasebut. , tekanan psikologis bakal relatif gedhe, kulawarga kudu luwih nimbang lan pangerten, supaya bisa mbangun kapercayan kanggo nglawan penyakit kasebut kanthi cepet. Kasur panti asuhan bisa mbantu ngatasi masalah ing urip pasien, lan kulawarga bisa ngganggu pasien kanthi ngobrol karo pasien kanggo nyetel swasana ati pasien.