Ngarep > Kabar > Warta industri

Jinis lan kaluwihan saka kasur rumah sakit

2022-05-05

A bed medisnuduhake amben kanggo pasien pulih lan pulih, lan uga amben kanggo staf medis kanggo nindakake perawatan, diagnosis lan perawatan pasien. Fungsi kasur medis saiki luwih akeh tinimbang ing jaman kepungkur, sing adhedhasar pangembangan teknologi manufaktur lan kabutuhan wong kanggo perawatan. Saka klasifikasi fungsional, bisa dipérang dadi rong kategori: manual lan listrik. Miturut analisis khusus:
Kasur medis manual: Ing amben medical manual mbutuhake Staff nursing éling pasien kang bali munggah, leg angkat lan leg drop, imbuhan angkat lan aktivitas liyane kanthi tangan, kang uga luwih ekonomis lan praktis.
Single shaker: Panggunaan shaker tunggal relatif prasaja, lan utamané digunakake kanggo convalescence saka patients karo gejala entheng. Sudut ngangkat saka backrest bisa tekan 70-80 derajat, operasi trep banget, katon prasaja lan ayu, lan guardrails bisa ditambahake ing loro-lorone.
Amben medis single-shake: Amben medis goyang siji cocok kanggo pasien tuwa sing ora bisa metu saka amben utawa ora nyenengake kanggo metu saka amben, nyedhiyakake layanan pemulihan, perawatan, lan perawatan intensif sing perlu kanggo urip saben dina kanggo nambah tingkat perawatan. Dobel shaker. Dobel shaker nduweni fungsi angkat sikil luwih saka siji fungsi shaker. Amben rumah sakit jenis iki umume digunakake dening pasien sing lara sikil. Liwat ngangkat lan ngedhunake fungsi piring sikil, pasien bisa ngangkat lan mbengkongake sikil tanpa ngangkat sikil kanthi kuat.
Amben medis goyang kaping pindho: Amben medis goyang kaping pindho, utamane cocog kanggo kulawarga, institusi perawatan medis komunitas, panti jompo, rumah sakit geriatrik.
Triple shaker: Fungsi triple shaker rada rumit. Saliyane fungsi ngangkat papan sikil lan papan mburi, papan amben uga bisa duwe fungsi ngangkat. Kanthi goyangake gagang, papan amben bisa diangkat lan diturunake 50 nganti 70 cm. Triple shaker umume digunakake dening pasien sing lara banget ing panggunaan klinis.
Kasur medis listrik: Amben medis listrik umume bisa digunakake dening pasien sing bisa ngangkat punggung, ngangkat sikil lan nyelehake sikil, lan uga bisa digunakake dening pasien sing lara kritis sing angel dibalik.

Ing keperawatan saben dina, pasien bisa operate dhewe, sing ora mung nggampangake aktivitas pasien, nyuda beban psikologis pasien sing ngandelake anggota kulawarga kanggo nulungi perawatan, nanging uga nggampangake karya perawat saka anggota kulawarga, supaya luwih apik. mbantu pasien nindakake asuhan keperawatan.